IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как не бива да се транспортира повреден SUV

Американският хитрец, който опита този бюджетен метод, сега е и без кола, и без книжка

Кой е най-добрият начин да транспортирате повреден 1.9-тонен SUV? Със сигурност правилният отговор не е да вземете най-обикновен ван под наем от u-Haul, да натъпчете някак всъдехода в товарното му отделение (докъдето влезе) и да го закрепите с обикновено хамалско въже, както е постъпил този интелигентен жител на американския щат Вашингтон.


Isuzu Rodeo, U-Haul, куриоз
    
     
За щастие местните пътни полицаи са го спрели, преди да стане беля. Наложената глоба изглежда сравнително скромна - 139 долара за "неукрепен с предпазни вериги товар", както изисква щатското законодателство. Но освен това са прекратили временно валидността на шофьорската му книжка, и са конфискували превозвания SUV модел - японски Isuzu Rodeo с тегло 1889 килограма. Цяло чудо е, че колата, със стърчащи зад камиона задни колела и придържана само с едно въже, не се е изтърсила на пътя.

  
Isuzu Rodeo, U-Haul, куриоз
     
       
U-Haul е една от най-големите компании за транспортно оборудване под наем в Съединените щати. Наемането на един от многобройните й ванове струва "от 19.99 долара", както гласи рекламата. В реалния живот, с допълнителните застраховки и такси за изминато разстояние, сметката обикновено е доста над това. Но най-вероятно сега собственикът на злощастното Rodeo си мечтае да беше прибегнал към някой не толкова евтин метод за превозването му.

 

0 от 500