IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първата аерогара за летящи коли вече е почти готова

Urban-Air Port ще се превърне във верига от такива обекти по цял свят (ВИДЕО)

Британската компапния Urban-Air Port показва ни как ще изглеждат бъдещите аерогари за летящи автомобили. Плановете на марката са да изгради повече от 200 такива обекта по цял свят, като авторите на проекта са уверени, че техните летящи автомобили Air-One Vertiports ще революционизират индустрията на въздушните пътувания. 


Urban-Air Port


Но да се върнем на съоръжението. Urban-Air Port планира да изгради мрежа от обекти, като ще започне с няколко във Великобринавия. Първият Air-One Vertiport скоро ще отвори врати в Ковънтри. Между другото, проектът е подкрепен от правителството на Великобритания и това е гаранция, че нещата ще бъдат доведени до край.

Благодарение на компактните си размери, такива съоръжения могат да бъдат изградени навсякъде. Включително и на вода, на върха на небостъргач и, разбира се, на земята.



„Откриването на Air-One е важен момент, началото на нова ера в транспорта, ера на нулеви емисии и пътуване без трафик, което ще направи хората по-здрави и по-щастливи. Колите имат пътища. Влаковете имат релси. Самолетите имат летища, а сега летящите коли вече ще разполагат  с Urban-Air", се казва в официалното изявление на компанията.

0 от 500