fallback

Големият спор: Кое е най-красивото BMW 7 Series?

От прародителя Е3 до последното G70 - историята на най-престижния модел на баварците

BMW представи новото поколение на най-луксозния си модел през изминалата седмица. Серия 7 G70 е несъмнено най-високотехнологичният автомобил, създаван някога от баварците - но смайващите нови решения в него останаха на заден план, изместени от дежурния спор за дизайн, светлини и размери на решетки. Без да навлизаме в тази дискусия, в която всеки сам може да си състави мнение, искаме да проследим историята на "седмицата" от края на 60-те години до днес, и да видим еволюцията на този дизайн през годините. Споделете ни в коментарите кой от тези модели ви се струва най-привлекателен.          Историята на BMW 7 Series (ГАЛЕРИЯ):

 

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 2 години )
    А от мен за Е 38:)))
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    И от мен един глас за Е32:)
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Въпроса е кое от всичките би взел ако ти кажат, че можеш да си избереш едно от всичките като подарък. Аз без миг да се замисля бих избрал най-новото.
  • #2
    анонимен ( преди 2 години )
  • #1
    Стамат ( преди 2 години )
    Второто поколение на Е32 за мен е най-класичекото BMW.Като фен и притежател на W124 и W140,това купе на BMW винаги ме е карало да се обръщам след него.Просто е красива,изчистена и елегантна лимузина.Не мога да си кривя душата,до ден днешен претърсвам сайтовете за продажби и искам да прибера в гаража и една такава.
fallback
Последни