IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат звездите на рока?

Пол Стенли от KISS продава своя уникален Corvette, а Ози Озбърн взима книжка от 62-ия път

Задавали ли сте си някога въпроса – с какво се придвижват легендарните рок-музиканти, които пълнят стадиони. Те са милионери и могат да си позволят скъпи и луксозни автомобили. Някои го правят, докато други демонстрират доста любопитни вкусове и интереси. Сред рок-звездите има и такива, които дори рискуват живота си, като участват в състезания на писта зад волана на истински спортни коли.


Chevrolet Corvette


Ще започнем с една история от от последните дни - Пол Стенли, фронтмен и китарист на KISS, обяви, че продава на търг своя Chevrolet Corvette, моделна година 2022, на предстоящия търг на Barrett-Jackson в Лас Вегас, който ще се проведе от 30 юни до 7 юли.

Колата е с VIN 001, като е боядисана в цвят Red Mist Metallic Tintcoat. Тя има черен покрив, пакет Z51, спойлер и жълти спирачни апарати. Интериорът е с кафява кожа, която украсява седалките и частите на арматурното табло, панелите на вратите и тунела на трансмисията.


Chevrolet Corvette


Пол Стенли е категоричен, че се разделя с колата без съжаление, за да може тя да бъде използвана от някой, които наистина ще може да и се наслаждава напълно. Заедно с автомобила новият собственик ще получи и китара Ibanez PS120 с автограф на легендата на KISS.

Самият музикант има дълга история с Corvette, като именно такава е и първата кола, която си купува още през 1977 г. Оттогава през гаража на китариста са миналия автомобили от различните поколения на модела, като някои от тях още са негово притежание. Вижте обаче и какви са предпочитанията на неговите колеги.

Какво карат рок-звездите (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Аз да ви обадя ( преди 2 години )
    Напишете за родните звезди. За бащата на тежката чалга, за кралицата на мазния кючек, и за други убиици на колективното IQ в България