IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Jogger ще се предлага и като кемпер

Бюджетният „дом на колела“ ще получи стандартните за модела двигатели

През миналия септември Dacia представи своя Jogger - модел, който се предлага в конфигурации с пет или седем места. Добра новина за семействата, които търсят просторен на ниска цена е, че в компанията не смятат да спрат дотук и в момента разработват версия на модела, която ще бъде предназначена за къмпингуване на открито.


Dacia Jogger


В интервю за Auto Express продуктовият мениджър на модела Лионел Джайе заяви, че Dacia иска да предложи такъв автомобил на клиентите си, които обичат почивките на открито. Според него, Jogger има „нужния дух“ за това, като марката ще предложи и серия аксесоари.

Подробности за бъдещия кемпер липсват, но е ясно, че той няма да бъде оборудван с голямо легло, 50-инчов телевизор и душ-кабина. Най-вероятно „бюджетният дом на колела“ ще получи само най-необходимото – легло, малко място за съхранение и дори кухненски бокс с газов котлон, мивка и хладилник.


Dacia Jogger


Двигателите за модела ще останат непроменени, тъй като философията на марката е да предлага продукти на достъпни цени. А това означава, че под капака ще се поставя 3-цилиндров бензинов мотор със 110 к.с. или 3-цилиндров ECO-G със 100 к.с., работещ на LPG.

Снимки: Dacia

0 от 500