fallback

Renault показа финалния щрих на Austral

Наследникът на Kadjar все повече прилича електрическия Megane E-Tech

От близо година Renault развива сериозна кампания, посветена на бъдещия си кросоувъра Austral, но тя вече е към своя край. Две седмици преди пълноценната премиера на модела френският производител публикува последния тийзър, който представлява скица на предната част на автомобила.

От компанията описват Austral като „спортен", „чувствен" и „технологичен", като в същото време той разполага с всички характеристики на SUV. Като цяло SUV-моделът, който ще замени Kadjar в гамата на марката, доста прилича на дебютиралия през миналата година Megane E-Tech Electric.

Разликите са във фаровете – при Austral те са изцяло LED с оригинален „светлинен подпис“ във форма на L- и C-образни елементи. Новият модел също така има решетка на радиатора вместо празен панел, както и различна броня с въздуховоди в центъра и отстрани.

Преди това Renault показа скица и реални снимки на интериора на Austral, който също наподобява този на Megane E-Tech Electric. За салона са използвани естествено дърво, сатенен хром, фино-зърнеста изкуствена кожа и метален прах, нанесен по специална японска технология. Между предните седалки има солидна конзола с плъзгащ се подлакътник, ниши за дребни предмети и опционално безжично зареждане за смартфон.

Технически, 4,51-метровото Renault Austral трябва да бъде близо до новия Nissan Qashqai. Очаква се френският SUV да получи хибридни задвижващи системи – само бензинови, тъй като дизели не се предвиждат. Премиерата на модела е в 8 март.

Снимки: Renault

fallback
  • #1
    брях! ( преди 2 години )
    електрифицирали са фичката...друго нема!
fallback
Последни