fallback

10-те най-велики двигателя на миналото десетилетие

Някои от тези фантастични машини вече са относително достъпни втора ръка

Какво прави един двигател велик? Няма еднозначен отговор на този въпрос. Някои биха казали - издръжливостта. Други - динамиката. За трети, особено напоследък, най-важни са екологичните показатели, поради което и третото десетилетие на XXI век изглежда като последното за агрегатите с вътрешно горене. Но тази класация се отнася до предишното, второ десетилетие на века. И ни най-малко не й пука за неща като вредни емисии и разход на гориво. Съставена е от Джош Джако, дългогодишен редактор на автомобилната библия Car & Driver, и взема под внимание едно-единствено нещо: какво удоволствие доставят тези двигатели, когато натиснете педала. Така че ето ви десетте най-добри двигателя в света от миналото десетилетие - някои от които вече са относително достъпни на пазара втора ръка.       

10-те най-велики мотора от 2010-те (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #14
    Яве ( преди 3 месеца )
    Този 2литра на БМВ 184к.с доста хора е разплакал.Май не му е тук мястото.
  • #13
    Инженера ( преди 1 година )
    Забравили сте 5.0L V10 на Lexus LFA.
  • #12
    До 10 ( преди 2 години )
    Пич това да не е сайт за недвижими имоти бе,ти май забрави къде се намираш.:)))))))
  • #11
    до 10 ( преди 2 години )
    що не напишеш писмо на мама? На нея мислите ти ще са й по-интересни, отколкото на нас :D
  • #10
    Иво ( преди 2 години )
    Що не пишете и за качеството на строителните материали на къщите в централен Лондон или Париж? И те са толкова интересни, колкото споменатите бензинопили.
  • #9
    анонимен ( преди 2 години )
    Най-много двама, трима да са карали тези ДВГ-та. Женският еквивалент на тази *** статия е - какви диаманти предпочита Меган Фокс.
  • #8
    Мхм ( преди 2 години )
    Е за чии е тоя нисък разход като се компенсира с по-висока цена.
  • #7
    . ( преди 2 години )
    Който плюуе дизелите си е ***. Супер яки са 7к оборотите звука и динамиката, но един дизел може да даде също много добри показатели със жестоко по-нисък разход. Не всеки иска да налива 1л масълце на 1000км или да дава по 200лв на седмица само за гориво.
  • #6
    Plamen ( преди 2 години )
    Всеки ден в 7.10 паля 6.3 V8 и карам децата на училище на 2 км. Изгарям 8 литра бензин за 6км. Ама на кой му пука. Всъщност TDI то ми има печка... дреме ми че ще изгори 350 грама нафта за 6км. Стига американски истории.
  • #5
    До 3 ( преди 2 години )
    Къде видя дизел бе, сомнамбул :D
fallback
Последни