IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi представи Outlander PHEV на стероиди

Отзивите на публиката ще решат съдбата на Vision Ralliart Concept

След като няколко седмици дразнеше публиката и най-вече феновете си, Mitsubishi официално представи концепцията Vision Ralliart. И както очакваха повечето експерти, това се оказа голям SUV, базиран на модела Outlander PHEV.


Mitsubishi Vision Ralliart Concept


Всъщност, завръщането на модела Ralliart беше официално обявено през май 2021 г., но досега единственото нещо, което видяхме, беше серия аксесоари с марка Ralliart за моделите Pajero Sport и Triton в Тайланд. А това означава, че Vision Ralliart Concept е първият автомобил с това название от доста време насам.

От гледна точка на дизайна, концепцията се отличава от стандартния Outlander благодарение на футуристичните 22-цолови колела и широкия бодикит. Последният включва напълно покрита предна решетка с емблема Ralliart, преработена предна броня, достигаща по-близо до земята, нови калници, плюс нова задна броня с огромен дифузьор и вдъхновени от F1 спирачни светлини. В Mitsubishi са избрали матово черен нюанс за екстериора, който показва сини отблясъци при включване на светлините.


Mitsubishi Vision Ralliart Concept


Снимки на интериора липсват, а от компанията отказват да съобщят и спецификациите на модела. Съобщава се само, че той има „електрифицирано задвижване с по-голяма мощност от тази на Outlander PHEV, по-спортни настройка за управление на 4-те колела и подобрен капацитет на батерията“. Настоящият Outlander PHEV разполага с двигател с вътрешно горене и електромотор, система за управление на всички колела (S-AWC) и батерия с капацитет 20 кВт/ч.

Японският производител твърди, че Vision Ralliart притежава ДНК на моделите на Ralliart и предлага „повишено ускорение, завиване и спиране при всякакви пътни и метеорологични условия“. Това предполага, че инженерите са свършили много работа по настройката на шасито, тъй като въпреки подобренията в последното поколение, Outlander PHEV, който послужи като основа за концепцията, все още е голям и тежък SUV.


Mitsubishi Vision Ralliart Concept


Засега Vision Ralliart е само концепция, но дали ще остане такава, ще зависи от реакцията на публиката. От компанията са категорични, че именно отзивите на клиентите ще бъдат използвани при бъдещи модели на Mitsubishi, като напълно възможно е сред тях да има хибриден SUV със сериозна производителност.

0 от 500