IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW E46 M3 се продава за цената на новия модел

Цената на спортния седан с малък пробег надхвърли 60 000 долара (ВИДЕО)

E46 е едно от най-известните поколения на BMW M3, като машините с малък пробег и в добро състояние се радват на високо търсене на пазара на употребявани автомобили. Този конкретен екземпляр е изложат за продажба на търг в Bring a Trailer и се предлага с пълна сервизна документация.


BMW E46 M3


Търгът изтича след няколко дни, като предложената цена вече достига 60 000 долара. А това е съвсем близо до сумата от 69 000 долара, за която в САЩ може да се купи BMW M3, моделна година 2022. Колата е в специален цвят Imola Red II, като има 19-цолови джанти с двойни спици Style 67, обвити в гуми Hankook Ventus V12 Evo2 с размери 225/40 отпред и 255/35 отзад.

В обявата се отбелязва, че автомобилът има защитен филм върху боята, което трябва да гарантира, че ще изглежда добре за години напред.


Още снимки на перфектното BMW M3 - вижте в галерията:


Интериорът също е в перфектно състояние, като се залага на черна кожа Nappa. В оборудване влизат електрически регулируеми предни седалки,
автоматичен климатик, круиз-контрол, BMW Business CD стерео и аудио система Harman Kardon.

Една от причините, поради които E46 M3 е толкова обичан, е неговият двигател – 3,2-литров атмосферен S54, който развива 333 к.с. и 355 Нм въртящ момент. В този случай неговият пробег е само 1931 км. Моторът е съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия, която задвижва задните колела чрез диференциал с ограничено приплъзване.


0 от 500
  • #4
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Просто Киро ( преди 2 години )
    Е това е колата въплъщаваща най-точно духа на БМВ. Лекота, перфектен баланс и прекрасен бързооборотен шестцилиндров двигател
  • #3
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    Това си е направо сделка. Че и ръчка. В родната им Германия всичко под 100 хил.км е над 50 хил. евро.. Вероятно защото е американска версия. Но тези коли, освен че са прекрасни аналогови атмосверки, имат изключително окачване и перфектен баланс на теглото и от там имат пътно поведение като на нищо друго на 4 колела. И поради дигитализацията на новите модели тези остават без конглокенция. И понеже бройките не са много и намаляват с времето...цените ще скачат още.
  • #2
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Само сериозни хора я карат. Имам двама приятели с такива и двамата карат бързо и двамата са перфектни шофиори, на единия приятелката му я кара също яко мачка газта няма магистрала няма градско!!!
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    ДоПешо ( преди 2 години )
    12312 мили и 1931км, според теб еднакво ли е ве????