IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американски експерти посочиха най-добрите коли на годината

Сред тях има и електрически пикап, който получава специалната награда

Експертите на компанията Edmunds, които е специализирана в автомобилни изследвания и анализ, обявиха избора си за най-добрите коли на годината. Наградите се връчват ежегодно, като за първи път е въведен нов приз – избор на редакторите Edmunds Editors’ Choi. Той се връчва на електрическия пикап Rivian R1T, който е посочен като най-добрия избор на потребителите.


Rivian


„Първият изцяло електрически пикап, пуснат на пазара, предлага впечатляваща комбинация от представяне на пътя и извън него, авангардна технология и премислена полезност”, категорични са авторите на конкурса.

Тазгодишните победители са избрани след обширен процес на тестване и класиране, който включва повече от 300 превозни средства. Автомобилите са оценявани в няколко различни категории – производителност, комфорт, технологии, разход на гориво и стойност.

Победителите по класове:

Седан - Honda Civic

Луксозен седан - Mercedes-Benz S-Class

SUV - Kia Telluride

Луксозен SUV - Genesis GV70

Електрическо превозно средство - Tesla Model 3

Луксозно електрическо превозно средство - Porsche Taycan Cross Turismo

Пикап - Ford F-150

Спортен автомобил - Subaru BRZ

Избор на редактора - Rivian R1T

Отбелязва се, че Tesla Model 3 и Kia Telluride печелят за трета поредна година в своите категории, а Ford F-150 – за втора.

0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Propov ( преди 2 години )
    Американците са всъщност микс от .... латиноси, негроси, дръпнатооки, европейци дето бягат от закона в европа (демек престъпници), европейци дето бягат от бедността в другата Европа (демек тарикати) и изключително кухо малцинство местни реднеци. Та тия от години предпочитат японски коли, щото са евтинки. Друго не ги интересува, те нямат усещане за нещо повече. Ограничени са им възприятията. Малцинството издигнали се богаташи, очевидно хора с претенции, избират немското, защо ли?!
  • #9
    2 rate up comment 7 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    А ти вземи се помоли на некой батко да те повози на Мерцедес, БМВ или Ауди! И ще видиш колко бързо ще ти дойде просветлението спрямо к*ур-дай! Освен ако не си от амбриажите де ...
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    И още малко съвсем не-сензационно, щото вече на 90 процента е реално претворено в чисто новата супер-люксозна лимузина G90, която ще бъде пусната на пазара идната пролет в Южна Корея, Щатите и Кенъда, съответно, след което ще кацне и в ЕВРОПАта. https://webcafe.bg/autocafe/genesis-x-edna-ot-nay-elegantnite-koli-na-godinata.html ... м-ДА! Както се казва сиренцето е бая горчиво, а грозденцето е бая киселко за такива като теб...
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    Ето и нещо от нашта БГ-пресса, макар и почти 1-годишно: "Genesis GV80 - луксозното прераждане на Hyundai"-с източник: https://webcafe.bg/autocafe/255353474-genesis-gv80-luksoznoto-prerazhdane-na-hyundai.html ... Прочети, виж, поинтересувай се малко повече и едва след това почвай да ръсиш глюпости налево-надесно и така...НОН-стоп та досега А и от др.страна досега не съм виждал и чувал в БГ да има вкарана машина Genesis!!!
  • #6
    4 rate up comment 2 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    И за да не водим излишно този безсъдържателен и неоснователен спор, аз предлагам: чисто и просто разходи се, когато имаш време, възможност, пари, основание до ЗЕ, да речем Германия и ако имаш такава работна опция - вземи и се качи в 1 СУВ на Genesis, опитай го, усети го, повози се и направи кръгче-две, и чак тогава почвай да сипеш налево и надясно напълно излишно мозък, щото имам чувството, че нещо не ти достигат клетки.
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    Интересно, откъде изсмука тези твои - типично собственоръчни умозаключения характерни за местния ограничен БГ-потребител робуващ на Герман.-марка МБ, след като цели 3 /три/ независими ЩАТСКИ агенции/институции определят и награждават съответно в течение на ТРИ /!/ поредни години Genesis като НАЙ-ДОБРИЯТ и КАЧЕСТВЕН автомобил продаващ се на американския пазар. Та тия експерти нима са *** или директно платени от южнокорейския премиуМ-Бранд ли, искаш да ми го кажеш право в очите?!?
  • #4
    3 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    По Генезис може да припада само някой който е карал трабант. Собствениците на Мерцедес,БМВ, Ауди и Лексус могат само да се присмеят на тази комична марка. Прочети малко форумите на Генезис в САЩ, естествено собствениците я хвалят, няма как набутали са се, но коментарите са, колата е супер ама криви фуги, бутоните не са в една линия и се разминават, шева крив и т.н. горям смях. Да не говорим копирането в интериор и екстериор от европейски марки. Генезис е една карикатура на премиум автомобил
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    Успоредно с др.познати и обичайни екстри /автоматично актуализиране на софтуъра, смартфон-интеграция на колата/ НОВИЯТ GENESIS GV70 при изрично желание от самия клиент може да включва и 1 спец.ФУНКЦИЯ, която все още НЕ ПОЗНАВАМЕ от останалите автопроизводили: скенер за пръстов отпечатък, който ще замести старт-ключа, която екстра ще се числи към "свързаните услуги". И след като даденият отпечатък се въведе в инфо-системата й, то машината ще може да се стартира с тази ИДЕНТИФИКАЦИЯ+ОТОРИЗАЦИЯ!!!
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    В тези ЦЕНИ влиза и 5-годишният гаранционен план, включващ в себе си: 5-годишно целогодишно безпроблемно шофиране,т.е. движение по пътищата БЕЗ скрити екстри, обединяващ още следните видове услуги: Пълна ГАРАНЦИЯ, СЕРВИЗ, Пътна ПОМОЩ, заместваща собствения автомобил кола от сервизното обслужване и съответните рез.части, GPS-навигация/картография плюс необходимия софтуър. С други думи - абсолютен ХИТ е това G-E-N-E-S-i-Sът!!! ИЛИ АЕ = Атлетична ЕЛЕГАНТНОСТ - този е слоганът на тази водеща марка!
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    IM-A-дртиВайтBoY! ( преди 2 години )
    Поредното признание за великаните от епикУрейския премиум-Бранд, съответно в класс: Луксозен SUV - Genesis GV70!!! Навярно, защото има...ЗАЩО. Перфектният микс между: ЦЕНА+КАЧЕСТВО+ЗДРАВИНА+ТЕХНИЧЕСКО/ТЕХНОЛОГИЧНО ОСИГУРЯВАНЕ+ЛЮКСИ просто няма какво повече да се добавя в тоз случай,защото успехът говори за себe си като ЦЕНАта на германския пазар възлиза точно на 90 000 БЪЛГ.ЛЕВА /!/ Да се ЗНАЕ!!! А най-скъпарския и най-мощен модел в тази гама е 105 930 БГ-ЛЕВА. ОТНОВО - СУПЕР