IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо пресичането на бурни води не е добра идея?

Собственик на Audi S3 научи това по трудния начин (ВИДЕО)

Водата често е очарователна, но понякога може да бъде много опасна, особено ако не мислите, преди да действате. Собственик на Audi S3 научи това по трудния начин, след като се опита да пресече бурна река в Румъния, а изпълнението му беше записано на видео, което се появи и в YouTube.



Видеото започва с показването на буйна река и на жена, преминаваща през пешеходен мост, преди да видим Audi-то. Неговият водач моли жената, държаща телефона да се качи в колата, то тя отказва, тъй като иска да гледа как колата преминава. Автомобилът потегля и нещата бързо излизат от контрол.

Хечбекът навлиза в реката и почти веднага предната му част е завъртяна от силата на водата, след което се блъска в мостчето. То не издържа на напора и бива избутано, а видеото завършва точно преди автомобилът да бъде пометен надолу по реката.

Според информациите, мъжът е успял да се спаси, след като колата е заседнала малко по-надолу по течението. Пристигналите на място пожарникари, които са го извадили от автомобила. Видеото обаче е нагледно доказателство за това, че водата е най-мощната сила на природата и не се интересува какво се изпречва на нейния път, дори това е да хечбек на Audi.

Видео: YouTube

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    В природата тъпотата се наказва с болка и почти сигулна смърт. Ние хората сме единствените, които не се научаваме дори и от видяните грешки на другите, ами смятаме, че сме по-велики от природата.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Pe60 K1rka7a ( преди 2 години )
    Нищо ново под слънцето от върти геврек в двоен ***...Като види че не може да мине с колата ще преебе и пешеходците като им отнесе моста...
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Боб ( преди 2 години )
    Ваг-аджия без мозък
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Коментарите под видеото в ютуб са много интересни от тоакива като не е внимавал в час пофизика,или въобще не е стигал да учи физика,до такива в които се казва,че печели медала Дарвин,който е учил биология и законите на Дарвин знае за какво става на въпрос.Един от интересните коментари е на сърбин,който казва,че щом е с Ауди всичко може и единствените които са конглокенти са тези с БМВ,като това го подчертава,че се отнася,като цяло за балканите.В случая не колите са виновни а притежателите им.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Audi S3 2.0TDI с джанти "дървин рейсинг"
  • #2
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    за космоса не е сигурно, но човешката глупост е определено безкрайна.
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тия Румънци големи вагаджии, отпред Ауди, зад него Шкода, мислех че там карат основно Дачия.