IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW T7 Multivan ще бъде готов за офроуд приключения

Допълнителното оборудване за минивана ще се предлага от средата на следващата година

Германските оф-роуд специалисти от компанията Delta4x4 се захванаха с актуалното поколение Т7 на Volkswagen Multivan с амбицията да го направят добре подготвен за приключения извън пътя. За целта, фирмата работи върху богата гама допълнително оборудване, като тя ще е налична през втората половина на следващата година.


 Volkswagen T7 Multivan Delta4x4


За момента, приключенският Multivan е представен само като серия от рендери, но трябва да се отбележи, че Delta4x4 има богат опит с всяко едно поколение на минивана до момента и очакваме да се справят перфектно и с тази задача. И ще има налично всичко, което е нужно - окачване, гуми за всякакви терени, и още куп допълнителни аксесоари.

За да може VW T7 да се справя по-лесно с пресечени терени, ще получи усилено окачване с лифт от 40 мм, което ще комбинира амортисьори Bilstein с пружини Eibach. Германците са добавили и блок от неръждаема стомана, комбиниращ подкартерна защита с челен булбар, на който са монтирани две допълнителни светлини.


 Volkswagen T7 Multivan Delta4x4


Добавени са и предпазители на колесните арки, които позволяват използването на по-широки гуми, като придават и по-смел вид на машината. Самите гуми са Loder AT#1 за всякакви терени с размер 255/55R18. Опционално могат да се поръчат и колела с диаметър от 20 инча. Също опционално ще се предлага и спортна изпускателна система с по-агресивен звук.

Доработеният миниван е с експедиционен багажник на покрива, като отпред има два LED бара в помощ на нощни оф-роуд приключения, както и различни монтирани аксесоари. Последният ред прозорци на машината може да се демонтира и вместо него да се сложат допълнителни монтажни точки за оборудване.

Повече снимки на офроудърския Volkswagen T7 Multivan от Delta4x4 вижте в галерията:

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    apollo11 ( преди 2 години )
    Бъркаш чистия офроуд с къмпингуването насред дивата природа, далеч от кемпер паркингите -няма как иначе да нарека тия "зони за отдих" ;)
  • #1
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Офроуд Хахах... ( преди 2 години )
    Трябва да си голям любител на "приключенията" да отидеш с това нещо на офроуд. Няма да стигнеш далеч, най много до първия по дълбок коловоз или първото по разкаляно място. Но пък за сметка на това ще имаш къде да спиш докато чакаш багера да дойде и да те извади.