IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Снимаш се с 200 км/ч на пътя, влизаш в затвора

Идеята да станеш известен по този начин определено не е добра (ВИДЕО)

Двама мъже бяха осъдени на 8 месеца затвор, след като се снимаха как карат с близо 200 км/ч на път в Шотландия и качиха видео с изпълненията си в собствения си YouTube-канал, като се надяваха, че това ще ги направи по-известни.


превишена скорост


Дейвид Мъри и Тимур Хайров наели две Porsche-та - 718 Spyder и 911 GT3, и тръгнали от Шотландия към Уелс. Това, което последвало не е нищо различно от това, което правят много хора всяка година. Използваш хубавия път и мощната кола, за да се забавляваш, като даваш повече газ. Проблемът обаче е начинът, по който го правиш, тъй като си опасен за оставалите.

На всичко отгоре, двамата решили да се похвалят с лудориите си и ги качили в YouTube, където е пълно с много подобни изпълнения. Мъри и Хайров направили глупостта не само да покажат опасното си шофиране, но и да заснемат километражите на колите, на които се вижда развитата скорост. Местен полицейски екип видял видеото и бързо открил нарушителите, които били арестувани.



По-късно двамата са се явили пред съдия, който ги признал за виновни в опасно шофиране. Присъдата на пишман-пилотите е 8 месеца затвор, като тя е отложена с 12 месеца. Мъри и Хайров ще трябва да положат 200 часа обществено-полезен труд, а освен това нямат право да управляват автомобил през следващите 18 месеца.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500