IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мечка откъсна вратата на Lamborghini Huracan

Собственикът на суперколата не се притесни особено (ВИДЕО)

Млада мечка се опита да се качи в салона на Lamborghini Huracan във версията Performante, но вратата не издържа на тежестта на животното и се откърти. Видео с инцидента се появи в интернет-пространството, като предизвика доста коментари.


мечка


За щастие на животното, то е част от менажерията на арабския шейх Хумайд Абдула Албукаиш - инвеститор и колекционер на суперавтомобили, който вероятно дори няма да накаже домашния си любимец. Поне, ако се съди по реакцията му към счупената врата.

Както се вижда на кадрите, Хумайд се опитал да примами мечката в салона на Lamborghini-то, като му подава ябълка. Падналата врата уплаши звяра, но видеото завърши добре - накрая животното получи плода, а шейхът продължи да се усмихва, сякаш нищо не се е случило.



В менажерията на шейха влизат и други необичайни животни – тигри, лъвове, хиени и змии, които често се озовават в близост до автомобили. Инцидентът с Huracan определено не разстрои твърде много шейха, тъй като далеч не е единствената суперкола във впечатляващия му гараж. Там има няколко Huracan, Lamborghini Urus и Rolls-Royce Wraith.

Напоследък нашествията на диви животни се оказват доста неприятна изненада за собствениците на автомобили. Така например, миналата година мечки нахлуха в високопроходими автомобили на ловци в Русия и ги превърнаха в купчини с боклуци.

Снимка и видео: Instagram

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Holding On ( преди 2 години )
    Не е до парите, хората знаят, че колите не са най-важното нещо в живота! В Арабския свят като се ударят леко два автомобила, шофьорите слизат, прегръщат се, питат другия дали е добре, разменят си визитките и това е, застрахователите оправят нещата! Тук за едно одраскване на броня или калник се бият хората с боксове, бухалки, палки, стрелят се с пистолети и за какво - за купчина ламарини, най-често нов внос бракувани трошки от някоя автоморга в Германия!
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    От толкова пари тия диваци арабески живеят в съвсем друго измерение. Дори мечката да му откъсне главата, ще се усмихне, ще си поръча нова глава +дюнер и готово.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ПорЦелан ( преди 2 години )
    Така на времето един дядо откъсна вратата на едно такси на кръстовището на Красно село. Просто минаваше на червено и масата му беше достатъчна да откърти пантите.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Некадърници ( преди 2 години )
    Едно свястно изречение не можете да напишете!Малееее,колко *** хора останахте в бг!ужас!Ко е туй менажерия?оранжерия,зоологическа градина,ботаническа градина или всичко накуп за по лесно?
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    койчо ( преди 2 години )
    Това изобщо не беше предварително режисирано.
  • #3
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    Е тази врата с тиксо ли беше закрепена? Не я искам тази кола :)
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "...опитал да примами мечката в салона на Lamborghini-то, като му подава ябълка..." и "...нахлуха в високопроходими..."- Петре, неграмотен си!
  • #1
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Владо ( преди 2 години )
    Арабели, Сър....