IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Старо BMW бе изчистено със сух лед – какво се получи?

Ефектът върху това M5 е наистина впечатляващ (ВИДЕО)

Старото BMW M5 (E39) е един от най-добрите спортни седани, които някога са се появявали на пазара. Автомобилът съчетава комфорт и производителност, като предлага незабравими емоции. Затова и собствениците на такъв автомобил често се отнасят много внимателно към него, за да могат да запазят идеалния му външен вид по-дълго време.


BMW почистване


Един от тези собственици на така машина, която е слязла от конвейера преди повече от 20 години, се обърна към фирма за почистване на автомобили с молба да върнат заводския вид на колата. И експертите определено се справиха блестящо. Те използваха сух лед за почистване на долната част на купето, на изпускателната система, част от окачването и отделените на двигателя.


BMW почистване
BMW почистване


Интериорът също беше почистен с химикали, за да бъда възстановен оригиналния черен цвят на кожата, след което специалистите се заеха и с каросерията на автомобила. Драскотините по лака бяха отстранени и полирани, а финалните щрихи засегнаха джантите, които също бяха излъскани до блясък.

След всички извършени манипулации това BMW E39 M5 изглежда така, сякаш току-що е слязло от поточната линия и не се е движило по пътищата от няколко десетилетия. Експертите отделиха доста време за целия процес, но резултатът си заслужаваше.


0 от 500