IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте един от най-редките и най-луксозни модели на Lada

Лимузината Consul е на шасито на ВАЗ-2110, като разполага с минибар и телевизор

Във Facebook-групата Auto Sovietiche бяха публикувани снимки на много рядката лимузина ВАЗ-21109 Consul. За първи път този модел е представен на автосалона в Москва през 1996 година, след което се произвежда до 2006 година в ограничени серии само по поръчка на частни клиенти.


Лада


Машината е с каросерия в два цвята, като е построена на шасито на модела ВАЗ-2110. Дължината на лимузината е близо 5 метра, а под капака е поставен 1,5-литров бензинов двигател с 16 клапана и мощност 93 к.с.

В салона са предвидени само 4 места, включително и това на водача. На задния ред има две луксозни седалки, сгъваща се масичка, малък телевизор и бар с хладилник. Салонът от дърво и кожа.


Лада


В момента подобен автомобил почти не се намира на пазара. Последната обява за продажба е от преди 2 години, когато запазена бройка от модели беше продадена за 333 000 рубли (около 8000 лева).

Снимки: Facebook

0 от 500