IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър реши да си купи Lamborghini с банкноти от 1 долар

Проблемите се оказаха дори по-големи от очакваното (ВИДЕО)

Блогърът Доусън Герли, водещ в YouTube-канал с прякор BigDawsTV, от дете си мечтаел за собствено Lamborghini. С помощта на канала си, за който са абонирани над 7 млн души, той най-после успял да събере достатъчно пари, за да си купи Huracan втора употреба, струващ 250 000 долара.


Lamborghini


Мъжът обаче решил да направи покупката по странен начин - като плати за суперколата в купюри от 1 долар. Както и се очаквало, той се сблъскал с доста трудности в процеса, като те надминали и най-смелите му очаквания.

Проблемите започнали от самото начало, защото се оказало, че в банките просто няма толкова налични банкноти. Всяко хранилище държало максимум 100 000 еднодоларови банкноти и на Доусън му се наложило да посети три. След като най-накрая събрал парите, Герли ги опаковал и ги поставил в багажника на своя Chevrolet Tahoe.

След това блогърът тръгнал да търси подходящо Lamborghini и още в първата автокъща открил идеалния Huracan в зелен цвят и с малък пробег, но се оказало, че там не приемат пари в брой. След това Герли посетил още два дилърски центъра, но безрезултатно.



Това не отчаяло водещи и той продължил с издирването, като на следващата сутрин намери бял Huracan, за който частен продавач искал 220 000 долара. Първоначално той се отнесъл с подозрение към парите в брой, но в крайна сметка приел сделката.

С това обаче проблемите не приключват. Банките в района отказали да приемат повече от 100 000 в купюри по един долар, тъй като в хранилищата им нямало достатъчно място. В крайна сметка продавачът бил принуден да се разкарва по различни банкови клонове, за което получил 5000 долара отгоре.

Снимка и видео: BigDawsTv / YouTube

0 от 500