IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 изключителни автомобила, които се продават за над милион евро

Ако разполагате с много пари и се чудите в какво да инвестирате, ето ви идея

Факт е, че някои автомобили на пазара отличават със своята ексклузивност, но като цяло за всекиго има по нещо - от малки машини за няколко хиляди евро до хиперколи, струващи милиони евро. Последните са рядкост и едва ли ще ги срещнете по улиците, освен ако не се разходите до Монте Карло, например.

Изданието Motor1 посочи 10 много скъпи коли, които в момента се продават регистъра на duPont, който сега е собственост на компанията Motorsport Network. Той е лидер на пазара на луксозни автомобили вече близо 40 години, като основната му цел е да намира екзотични коли от висок клас за богати купувачи. И тъй като повечето от посочените автомобили са изложение в Северна Америка, цените им са в долари.

10 изключителни автомобила, които се продават за над милион евро (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    2 мил. са малко. Едно Ферари 250 гто е над 40
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 2 години )
    Няма по-голямо безсмислие от това да си купиш такава кола и да й трепериш да не навърти още един километър, зер стойността й пада. Добре че има и колекционери като Ралф Лорън, които наистина карат.
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    до 1 ( преди 2 години )
    Има хора за които да извадят 2 мил. за таква кола, е по лесно то колкото ти да извадиш 5000лв за поредната си придобивка нов внос! Не ги мисли тия коли и не давай акъл кое си струва и кое какво постижение е!
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Това са къси серии, за колекция, предимно да се гледат, не да се карат.
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Напълно безсмислена покупка, освен с цел инвестиция, ако това е възможно. Има достатъчно добри коли за 100-200 хил лева. Всичко нагоре е извращение. За милион евро има хубави малки самолети.Вейрон не е никакво постижение на автомобилната индустрия. Постижения са Форд Т, Фиат Панда, Ланча Делта, Рено 5 и Еспас, костенурката на ФВ и т.н.Вейрон е трудна задача за инженери, която е решена с много усложнения и адски много пари. То вече не е кола.