fallback

BMW M4 срещна проблеми с "Лосовия тест"

Версията Competition не успя да покрие изпитанието със 77 км/ч (ВИДЕО)

Новото BMW M4 е отлична спортна кола за шофиране, така че на теория не би трябвало да има проблем да се справи с "Лосовия тест". На практика обаче нещата се оказаха по-различни, става ясно теста, проведен от испанското издание Km77.

В случая на изпитанието беше подложена версията Competition, като първия опит беше със 78 км/ч - скорост Tesla Model S се справи без проблем. Задницата на баварското купе обаче поднесе и удари два от конусите, което е доста изненадващо, тъй като всички система за стабилност и контрол на сцеплението са активирани.

При втория опит скоростта беше намалена до 76 км/ч, като този път M4 Competition успя да се справи, въпреки че задната част на колата отново загуби сцепление. Това е доста интересно, тъй като повечето други модели, преминали "Лосовия тест", първо имат недозавиване, а не презавиване.

Изпитанието на баварското купе завърши със слалом със 78 км/ч, с който BMW-то се справи успешно. Като цяло обаче, неговият резултат не е от най-добрите, тъй като модели от други класове - като кросоувърът Ford Puma ST, например, се представи значително по-добре.

Снимка и видео: Km77

fallback
  • #19
    Uglytroll ( преди 2 години )
    това няма значение защото колата е прекалено грозна та да си я купи някой
  • #18
    до 6, 9 и други ( преди 2 години )
    Да, никой не кара така, само че не е така...В България този тест се нарича "внезапно изникнала каруца".Случва се след залез, когато караш по междуградски/селски неосветен път и каруцата няма грам светлоотразители и светлинки по нея.Случвало ми се е и повярвайте, не е приятно изживяване.За щастие успях да я избегна.
  • #17
    Пропов ( преди 2 години )
    Тоя тест е частен някакъв и е създаден с цел да търси сензации. И си ги предизвикват нещата. Гръмки заглавия, повече гледания, повече стинки в касичката. То кой ли въобще го мина успешно тоя тест. Който си е платил?!Те големите 100 годишни издателства взеха да послъгват за да лансират тоз или оня, па че някви новоизлюпени Ютуб кандидати за слава колко да са честни?
  • #16
    изтрещел пубер ( преди 2 години )
    че то бенвето ако не си върти гъ*за не е бенве беее!
  • #15
    Логик ( преди 2 години )
    А сега па теста бил безсмисленКогато ти е еш жена си била супер а когато аз я е ва е най грознята
  • #14
    анонимен ( преди 2 години )
    Защо не сравнявате с друга голяма кола, а с теслата. Тази Тесла направи лосовия тест от втория път, само да ви подсетя. Рекламирате пластмасовия кашон постоянно. На това му се вика продуктово позициониране, което ще рече - скрита реклама. Защо не сравните с Инсигния, която покрива теста с 82
  • #13
    Рамбо ( преди 2 години )
    Безсмислен тест, който само показва как да НЕ се управлява автомобил в подобна ситуация. Поднасянето на задницата зависи от куп фактори, включително и кога шофьорът пуска газта и с какъв темп го прави. С такова каране изобщо само можеш да се надяваш системите за безопасност да ти намалят скоростта с едни 30/40 км/ч.
  • #12
    анонимен ( преди 2 години )
    Защо сравнявате всичко с кухата Тесла
  • #11
    анонимен ( преди 2 години )
    Таз пубертетска радост е далече от спортна кола. Най-много кварталната кифла да даде.
  • #10
    Рено Алпин ( преди 2 години )
    Хахахахаха
fallback
Последни