fallback

Как да бъдем в добра форма, докато шофираме

Британски лекар дава 8 ценни съвета на хората зад волана

Доктор Марк Портър е много популярно име в автомобилните среди на Великобритания. В продължение на 5 години той е част от екипа на Ford в световния рали-шампионат. Това всъщност е първият тим от WRC, който разполага със собствен лекар и той играе съществена роля за успехите на отбора, тъй като съветите му правилно хранене и физическа подготовка на пилотите се оказват много ценни.

След напускането на Ford д-р Портър решава да се съсредоточи върху кариерата си на общопрактикуващ лекар, но вместо да практикува в голям град, той се насочва към провинцията. Докторът си остава фен на автомобилите, като има 5 различни коли в гаража си (сред тях и чисто електрическо BMW i3), като често е канен в различни телевизии, за изкаже експертното си мнение. Ето неговите съвети към шофьорите.

8 ценни съвета за добра форма при шофьорите (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    До 2, напълно вярно като видя някой със скъпа кола който показва класа на пътя ми се изпълва душата. За жалост това се случва изключително рядко.
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    кроксове са нещо като гумени *** или ъпгрейд на дървените холандски обвки на английски: Clog; на нидерландски: Klomp; на шведски: Tr
  • #2
    Го ( преди 2 години )
    Какво е "кроксове" ?
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Номер 9: Преглътнете егото си. Това, че имате хубава кола е чудесно, но не ви дава предимство на пътя. Бъдете джентълмени.
fallback
Последни