IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-богатият спортист похарчи още милион долара за автомобили

Само за седмица Флойд Мейуедър поръча 9 нови коли за себе си и за най-близките си

От всички спортисти и всички известни личности, малко са толкова ексцентрични като шампиона по бокс Флойд Мейуедър. Той е най-богатият спортист на планетата и определено се радва на парите си, без да го е грижа какво ще кажат другите за него.


Флойд Мейуедър-младши


Боксьорът определено има стил, като притежава две автомобилни колекции . Те се състоят от еднакви модели, но с различен цвят – бели и черни, като броят им се увеличава непрекъснато. Последните попълнения са направени през миналата седмица, когато Мейуедър е похарчил 1 млн. долара за нови коли.

Боксьорът е поръчал 9 нови коли от дилъра Towbin Auto Group в Лас Вегас – един Rolls-Royce Ghost за себе си (той отива в бялата му колекция), един Mercedes-Benz S560 от 2021 г., един Maybach S-Class от 2021 г., едно Dodge Journey от 2021 г., два Dodge Charger от 2021 г. и три Dodge Challenger от 2021 г. Всички коли, без първата, са за подаръци на роднини и приятели на Мейуедър.


Флойд Мейуедър-младши


Собственикът на автокъщата Чоп Тоубин разкрива, че само ден по-късно Флойд му се е обадил, за да поръча още един Rolls-Royce Ghost, отново бял, който също е за него. Явно боксьорът е решил да се почерпи с двойка страхотни коли точно преди демонстративния си мач с Логан Пол, от който ще спечели поне 100 млн. долара.

Снимки: Instagram

0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Ти да видишшш ( преди 2 години )
    Абе що няма електричка ,нали модата е такава ?Извод:имаш ли лев през оная ти работа е за спестените левчета от гориво
  • #7
    15 rate up comment 1 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 2 години )
    ако имах толкова пари, първо бих построил една голяма болница и един старчески дом...
  • #6
    14 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ти батката от снимката не го гледай. Тия пари хората му ги дават, защото искат да го гледат. Всеки оценява труда си с някаква тарифа, въпроса е дали някой е готов да ти плати исканата сума. Явно при него искат и плащат за това. То и електротехника в Германия взима 3500 евро заплата а в България електротехника взима 5-6 пъти по-ниска заплата. Защото в Германия никой не се прави на електротехник а у нас, всеки от всичко разбира и сам си сменя контакта, ремонтира, лепи плочки, боядисва..
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    То с такова мислене, цял живот ще си роб. Напротив с добри идеи и упорит труд, можеш да успееш в този живот. Ама трябва яко бачкане и нерви като като корабни въжета, защото на всяка крачка ще усещат държавни пръти в краката си, които ще се опитват всячески да ти пречат. В началото е трудно, някой ипотекира жилището си и треперят да не се провалят, защото остават на улицата след това, не завиждай, защото тези хора залагат живота си когато са стартирали. Винаги се започва с кредити.
  • #4
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    няма бизнес без протекции въпроса е кога ще прочета статия за някой физик или химик или човек на изкуството който за един час ще спечели 100 милиона като батката от снимката
  • #3
    19 rate up comment 2 rate down comment
    А ( преди 2 години )
    До #2:Явно и ти си един от тези щом така върло ги защитаваш. Бъхтели се 95% бля, бля, бля... За обратното съм съгласен - 95% да са крадци или наследници на крадци, а другите 5% да си изкарват честно парите.
  • #2
    7 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мда робското мислене е такова, който нещо е успял и си е купил кола от над 100 хиляди лева е вече апаш, син на апаш, внук на апаш, комунист, с протекция от държавата, човек на човека, пере пари, измамник, наркодилър... абе демек няма никакъв шанс да спечелиш пари ако някой не ти е помогнал или не ти помага. Да вероятно 1-2-3 а може и 5% от бизнесмените са такива, но повярвай ми 95% се бъхтят от сутрин до вечер и цялата държавна машина им е стъпила на врата и ги мачка, мачка.
  • #1
    25 rate up comment 3 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    Гъзар, ама с негови си пари, изработени! Не е като местните л***йнета, апаш до апаша, синове на апаши, внуци на апаши.