fallback

Дори 4х4 не помага на човешката глупост

BMW 3-Series се заключи и продължи да върти, докато шофьорът му е навън (ВИДЕО)

Шофьор на BMW 3-Series изпадна в куриозна ситуация, при която няма какво да направи, докато автомобилът му върти на едно място. Случката се разиграва на плаж в Ийст Хемптън, щата Ню Йорк и беше заснета от случаен минувач.

Във видеото се вижда, как мъжът стои безпомощно край автомобила, който е заседнал в пясъка. Шофьорът явно се обажда за помощ, като използва модерния си часовник, като не е известно, как се е озовал в това положение.

Най-вероятно колата е затънала, а нейният водач е слязъл, за да провери какво е положението, след като не е успял да я измъкне. В това време вратата се е затворила и се е заключила автоматично, оставяйки двигателят включен на задна предавка. BMW-то явно е със 4х4, защото и четирите колела се въртят, но и това не помага.

Във видеото не се споменава как е завършила историята, но едва ли финалът е щастлив. Ако някой помогне на водача да избута колата, тя ще продължи да се движи назад и това ще има сериозни последици. Остават вариантите с донасяне на резервен ключ или разбиване на прозореца, а също така и със свършване на горивото в резервоара.

Снимка и видео: YouTube

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 2 години )
    Нужно е вдигането на определена скорост, а не време!
  • #3
    анонимен ( преди 2 години )
    Знам, че се заключват, за това писах, че са нужни 3-4 минути, Те не се заключват веднага като потеглиш а изминават няколко минути преди да се самозаключат.
  • #2
    анонимен ( преди 2 години )
    До #1При вдигане на определена скорост вратите на автомобила се заключват автоматично. Това, че автомобила стои на едно място, не означава, че въртейки се колелата не вдигат скорост над която се заключват вратите. Сещингс?
  • #1
    анонимен ( преди 2 години )
    Какъв е шанса човек да е толкова глупав и да направи толкова грешки, първо колата е с кейлес, тоест по принцип ключа е в джоба, той трябва да го е извадил и да го е оставил примерно на седалката, защо го е направил? Второ защо е включил задна предавка и е напуснал автомобила? Колата би се самозаключила след 3-4 минути, тоест той си е излязал от колата с включена задна предавка, затворил е вратата и се е мотал поне 3-4 минути отвън? Защо?
fallback
Последни