IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 неща, които може да заредите с Ioniq 5

От четка за зъби до друг електромобил - батерията на кросоувъра има широко приложение

Корейският производител Hyundai представи компактния електрически кросоувър Ioniq 5 тази зима, като го обяви за един от най-важните модели в новата история на компанията. Първият модел, базиран на новата платформа на корейците E-GMP, полага началото на трансформацията на марката към изцяло електрическа в близко бъдеще.


ioniq 5


Корейският модел се предлага във версии със задно или 4х4 задвижване, както и с батерии с капацитет 58 или 73 kWh. С по-голямата батерия, Ioniq 5 може да измине до 480 км с едно зареждане, като голямата гордост на производителя е системата за "двупосочно зареждане", която ще позволи на автомобила не само да приема, но и да отдава електричество, когато е нужно.

Именно към тази функция, насочват размислите си специалистите от Top Gear, като представят 7 произволни уреда, които могат да бъдат заредени от по-голямата батерия на кросоувъра и по колко пъти може да стане това. Вижте ги:

7 неща, които може да заредите с Ioniq 5 (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 2 години )
    По-голяма глупост не можа ли да измислиш? Кондензатор от половин мегават -?
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Решението е лесно- зарядната станция е с "батерии " съставени от множество кондензатори, които отдават шоково енергията
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 2 години )
    Това хахах ми е познато от едни други сайтове, в които също тролиш. Сам се издаваш кой си по глупостите, които пишеш. Ти имаш ли идея какво са 232 kW и откъде може да ги вземеш изобщо??? Аман от облъчени лъжци!!!
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    ИЗКЪРТВАЧ ( преди 2 години )
    Първите поръчани пристигат в Хюндай този юни. Тая кола, колега, ще обезсмисли не само фауветата, ами всичко останало на пазара! Освен Порше, Айоник 5 е единствената кола с 800-волтова система и този конкретно зарежда в реалния живот с мощност 232 киловата или 3 кулона! Закачаш, върнеш се да затвориш шофьорската врата и е вече заредена хахах!
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тази кола ще обезмисли Id4. на Фолксваген. Във всичко по добра и дори по евтина. RIP Id4