IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Роналдо си купи Ferrari като на Ибрахимович

Асът на "Ювентус" се сдоби със суперавтомобила Monza SP1 след гостуване в Маранело

Посещението на Кристиано Роналдо във фабриката на Ferrari се оказа не само протоколно: италианските медии разкриха след това, че футболният ас си е купил един от най-недостъпните модели на марката - Monza SP1. Почти идентичен автомобил има и звездата на "Милан" Златан Ибрахимович.
   
   
Ferrari Monza SP1
  
    
Няма детайли колко точно е платил Кристиано за своя автомобил, но стартовата цена за модела е 1 600 000 евро. SP1 се прави в ограничена серия от 499 автомобила и може да бъде купен само по специална покана от Ferrari. Футболистът ще получи своята кола едва след няколко месеца.

Роналдо посети базата в Маранело в компанията на шефа на Ferrari Джон Елкан и на президента на своя клуб "Ювентус" Андреа Аниели. Той се срещна и с пилотите на тима Карлос Сайнц и Шарл Льоклер.


Кристиано Роналдо, Ferrari
Кристиано с пилотите на Ferrari
  
  
Monza SP1 бе създадена в чест на няколко митични модела на Ferrari непосредствено след Втората световна война, като 166 MM от 1948, 750 Monza и 860 Monza.


Още снимки на уникалните Monza SP1 и SP2 вижте в ГАЛЕРИЯТА:


0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    До #1: Каква инвестиция? Тия пари за Роналдо са като за нас 150 лв. Да, и аз да съм Роналдо ще си накупя 20-30 от най-кефските и екстравагантни коли и ще си ги покарвам като хоби, когато ми е кеф. Роналдо нужда от пари и слава няма!
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Честно казано Златан редовно го снимат как си кара неговото из Стокхолм. Честно казано, тея коли не ги гледаш от перспективата на собсвтеник на Октавия. И честно казано, карат си ги бая