IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи всъдеходен Yaris Cross

Новата версия ще се предлага и в серия Premiere Edition

Компанията Toyota представи нова версия на кросоувъра Yaris Cross, която е получила добавка Adventure (в превод - приключение) към името си. Тя се отличава с по-здрава каросерия, а също така и с променен интериор, като е достъпна и в топ-модификация Premiere Edition.


Toyota Yaris Cross Adventure


Продажбите на обновената Toyota Yaris Cross стартираха в края на миналото лято, но въпреки това, японците представят това версия на кросоувъра. По аналогия със стандартната модификация на модела, новият вариант също е построен на платформата TNGA. За него обаче е разработена специална каросерия с повишена твърдост.

Новият Yaris Cross Adventure получава всъдеходнта предна броя на и пластмасова защита на задната част. Освен това, кросоувърът е оборудван с рейлинги на покрива и 18-цолови джанти.


Toyota Yaris Cross Adventure


В интериора са поставени седалки с нов дизайн, а също така и декоративна линия Warm Gold, преминаваща през целия приборен панел и вътрешните лайсни на вратите.

Задвижването на Yaris Cross Adventure става с познати от стандартния модел силов хибриден агрегат, който включва 1,5-литров бензинов двигател и електромотор. Съвкупната мощност на системата е 115 к.с., като тя се съчетава с вариаторна трансмисия, както и с интелигента система за задвижване на четирите колела, която се активира в зависимост от пътното покритие.


Toyota Yaris Cross Adventure


През първите 12 месеца от продажбите си Toyota Yaris Cross Adventure ще се предлага и в модификация Premiere Edition. Тя се отличава по кожените седалки, електрическото управление на вратата на багажника, проекционния дисплей и специалните 18-цолови джанти в два цвята.

Продажбите на новата версия на Toyota Yaris Cross в Европа ще стартират през есента, но поръчки ще се приемат още от следващия месец.

Още снимки на всъдеходния Yaris - вижте в галерията:

Снимки: Toyota

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Мария ( преди 2 години )
    Страхотен дизайн! Компактна и красива!
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Инфо ( преди 3 години )
    Пак не сме чели внимателно - продажбите на Yaris Cross не са започнали миналата година, а ще започнат през втората половина на 2021г...
  • #3
    0 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Мани мани тая кола е най-големия резил на Тойота, дори и на мачбокс не трябва да се прави тази кола.
  • #2
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тя колата че е грозна е грозна, че таблото е ретро е така, но това е единствената грозна тойота може би с Ярис новия. Другите Тойоти са си топ в класовете си заедно с фолксваген, но Тойота е най-здравата марка,а е 4 по 4 й е най-доброто щом говорим за клас РАВ4 и най-вее за истинския крал на СУВовете Ланд Крюзер.
  • #1
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    точно това липсваше на света