IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Видовете шофьори, които най-много дразнят на пътя

Някои от тях застрашават останалите на пътя, без дори да го осъзнават

Мнозина от нас прекарват доста време зад волана на автомобила си, като шофирането може да бъде както доста приятно преживяване, така и доста стресиращо. Второто зависи от условията на движение и, разбира се, от другите шофьорите на пътя. Честно казано, сред тях има хора, които ни изнервят допълнително.

Някои от тях са агресивни, други разсеяни, а трети просто изглеждат не на място. И това допълнително ни изнервя, като може да ни развали настроението дори в един прекрасен ден. Кои са типовете шофьори, които най-много ни дразнят на пътя?

Кои шофьори дразнят най-много (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тарикатите, лентата е само за на ляво но той е там и тръгва отгоре ти най-нагло. Между другото ако имаше поне малко контрол, нямаше да ги има и тези тарикати.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Така, на първо място са собствениците на една трибуквена марка коли от Германия (не Dkw). Те твърдо вярват, че марката на колата ги задължава да са "бързи и яростни" и предната седалка ги превръща в тигри/ММА батки а мигачите, разбира се, служат само за украса.
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Райдерс ( преди 2 години )
    Като карат през ноща и заслепяват с фаровете си, особено даорабатки с ксенон и високи джипове, хора регулирайте си светлините! Елементаро е, ако светят пад багажника и стоповете на този пред теб, значи имате проблеми.
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    ЛЕД цепелин ( преди 2 години )
    Този с модерните автоматични ЛЕД светлини, който не пипа лостчето, а разчита на автоматиката. Така при някои ситуации ме заслепяват. На всичкото отгоре отсреща идат като втори или трети човек, та не мога да им пусна и аз дълги чак до последния момент.
  • #2
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Правилно не сте споменали "булгарикус-каруцарикус", неговите качества не се побират в статия- цял раздел трябва да се отдели във вестника
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    1. Всички, които не се съобразяват с околните - много бързи, много бавни, много нахални.2. Тези, които паркират сякаш няма други коли в града.3. Тези, които ги мързи да си пуснат мигача. Нарочно не им изброявам марките на колите, но някои са си направо диагноза за подобно шофиране.