IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жена спечели конкурс за най-мръсен автомобил

Повече от 200 човека участваха в нестандартното състезание

В началото на февруари британската автомобилна компания Euro Car Parts обяви конкурс за снимка на най-мръсния автомобил в страната. И въпреки, че победата в подобна надпревара е нещо, с което човек би се гордял, в конкурса участваха повече от 200 човека.


мръсен автомобил

Салонът на колата на Луиза Дъфи от Манчестър, която спечели първата награда.


Първото място заслужи Луиза Дъфи от Манчестър, която беше и първият участник, изпратил снимки на своята кола. Наградата в конкурса е 200 паунда, които победителят получава във формата не на на пари, а на средства за почистване. Журито решило, че на автомобила на Луиза, чийто салон буквално е зарит с бутилка от диетична кола, средства за почистване, празни кутии и дори стара обувка, най-добре приляга титлата "Най-мръсна кола във Великобритания".

"Щастлива съм от победата. Някои хора вероятно ще се обидят от подобна награда, но не и аз. Безпорядъкът в колата ми се дължи на двамата ми малки синове, които въпреки хаоса, винаги знаят, кое къде се намира", коментира 32-годишната Дъфи.


мръсен автомобил

Така изглежда отвътре автомобилът на съпруга на Елизабет Бъртън, която отказва да се качва в него.


Второто място е за Елизабет Бъртън от Уигън, която обаче е изпратила снимки на колата на съпруга си. Нещо повече - категорично отказва да се качи в автомобила, които от 4 години не е посещавал автомивка. Елизабет решила, че участието в конкурса е единственият начин, по който може да накара мъжа си да изчисти колата си.

Трета се класира Мериън Спаркс от Макълсфийлд, която признава, че е учудена, как все още се намират хора, които са съгласни да се качат на в нейната кола. Причината е, че пасажерите дори няма да могат да преместят краката си заради многото боклуци - най-вече опаковки и чаши от заведения за бързо хранене.


мръсен автомобил

Колата на Мериън Спаркс беше класирана на трето място в конкурса.


"Миенето на автомобила може да се намира на последно място в списъка ви със задачи за деня и ние сме сигурни, че много хора ще объркат своите автомобили с тези на победители в конкурса, като някои от тях сигурно са и по-мръсни. Затова препоръчваме да чистите колата си редовно, особено сега, когато много хора работят от дома си и не им се налага да пътуват толкова често", коментира Хелън Робинсън, директор по корпоративните комуникации в Euro Car Parts.

Снимки: Euro Car Parts

0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    110 ( преди 3 години )
    Глупав конглокс за глупави хора. И крайно лениви. И какво ще ги прави тези препарати за 200 паунда? Надали ще си почисти колата.
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Благой от Софстрой ( преди 3 години )
    От статията разбирам, че децата на победителката са един вид виновни за... ***. Иска ми се да попитам друго- къде са съответните служби като тази за защита на детето, социалните, защо не се намесят... Всяко дете би направило ***, но всяка майка, ГРИЖЕЩА се за децата си би почистила, или поне би положила някакви усилия. А не като тази *** майка...
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ха ха ( преди 3 години )
    Не, това са истинските британци! Даже *** те им "сънародници" са по-хигиенични!
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    това са хора с ментални проблеми