IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните автомобили за 2021 година

Проучването на J.D. Power е направено след допитване до собствениците

Агенцията за анализи на J.D. Power произвежда ежегодно проучване на надеждността на превозните средства в САЩ в продължение на повече от 30 години. Това изследване се цени високо от потребителите, като определя цялостната надеждност на автомобилите според броя на проблемите, появили се на 100 бройки от един модел. За 2021 година проучването изследване повредите, появили се през последните 12 месеца, като са включени само превозни средства от 2018 година насам.

Анализаторите на J.D. Power отчитат, че като цяло средната надеждност на автомобилите се е повишила с 10% в сравнение с проучването от преди година. Това се отнася и за 8-те категории, в които се оценяват колите. В самото изследване са участвали 33 000 собственици на автомобили на възраст 3 години.

Победителите в отделните класове и категории според J.D. Power (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тoзи 2.4 на Hyundai/Kia, който са посочили тук за много надежден, не беше ли от серията Theta II, с онези 1.6млн. оказали се дефектни двигатели. Това беше голяма издънка и ако са същите ще е голям смях тази класация.
  • #8
    17 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Абе много ме вълнува как е в Бангладеш. Нямате ли проучване от Бангладеш ?
  • #7
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Къде са Голф, Пасат,...???
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    ??? ( преди 3 години )
    Фолксваген Бийтъл не го ли сряха от производство? Какво търси тук?!?! рде няколко дена имаше една друга "класация" в която собствениците не бяха доволни от Лексус , а тук е най-надежна марка?!?!
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Mmmdaa
  • #4
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Защо ( преди 3 години )
    Защо сайта се казва АутоМедия а не USA преписано? По ще ви подхожда! Да не говорим, че повечето статии които преписвате излизат седмица преди вие да ги пуснете! Поне си правете труда в времето да сте адекватни! Като информация няма как да сте, след като снасяте информация от един пазар към коренно различен пазар
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Ха ( преди 3 години )
    Поредната скрита реклама на кия и хюндай. Всички предложени модели са или премиум или ги няма в БГ. Но за това почити всички модели на Кия и Хюндай ги предлагат в БГ.
  • #2
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Нед ( преди 3 години )
    Каква е цаната на нова Toyota Sienna в България и кой е представителя на Buick в България??? Много ги харесаха двете коли! искам да си ги купя от шоурума веднага!! Моля спешно за информция! Статията много ми помогна да взема това решение!!!
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Ощеее! ( преди 3 години )
    А за 2022 ? Бе дайте направо за 5-6 години напреде !