fallback

Bugatti Chiron Sport – перфектният подарък за Свети Валентин

Британец изненада съпругата си с посветена на нея хиперкола

Ако имате много пари, Bugatti е една от тези марки, които могат да адаптират автомобилите си в съответствие с вашите желания, потребности и цели. Точно това е направил и британски клиент на марката, който изненада съпругата си по случай днешния Свети Валентин със специално посветен на нея Chiron във версия Sport.

Самото наличие на розово цвят по каросерията и в салона показва, че колата ще бъде карана от жена. От Bugatti твърдят, че това единственият по рода си автомобил с подобна окраска – Silk Rose, като френският производител я използва за първи път. Тя е нанесена дори върху джантите, които също изглеждат много ефектно.

В салона са съчетани кожа и алкантара Gris Rafale, като на подглавниците е извезано името Алис (явно така се казва съпругата на клиента). То е нанесено и на праговете на вратите на хиперколата.

Любопитното е, че британецът е избрал версията Sport, която е с 400 000 долара по-скъпа от базовото Bugatti Chiron, струващо 3,26 млн. долара.

„За нас е голяма чест да играем важна роля в укрепването на съпружеските връзки на нашите клиенти, като този Chiron Sport със сигурност ще помогне за това. Клиентът дойде със свое предложение, за това как трябва да изглежда колата и ние му помогнахме, което е доказателство за огромните ни възможности“, коментира Кен Чу, генерален директор на дилъра на Bugatti, който е създал този шедьовър.

Още снимки на уникалната хиперкола - вижте в галерията:

Снимки: Bugatti

fallback
  • #6
    А.В.Торът ( преди 2 години )
    Басси и любофта, уважаеми зритеуи.
  • #5
    анонимен ( преди 3 години )
    Тва колко струва една кола няма нищо общо с външния
  • #4
    анонимен ( преди 3 години )
    Да се изтъпаниш тука и да определяш кола за близо 3,5 млн. долара, като много грозна, явно си заслужаваш оня, за който споменаваш, да те управлява!!
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    Много грозна кола. Сглобка между хиляди стилове и автомобили. Абсолютно приляга на хората, които я карат - като оня в България със скъпата къща в Бистрица и кривото лице.
  • #2
    анонимен ( преди 3 години )
    убеден съм че въпросната персона има четири ауспуха отзад и като си отвори устата се вижда хасфалта
  • #1
    112 ( преди 3 години )
    Изглежда толкова нелепо а му казват шедьовър...
fallback
Последни