IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колко печелят пилотите във Формула 1?

Лидерът по приходи изкарва колкото следващите трима накуп

По-рано тази седмица стана ясно, че световният шампион във Формула1 – Люис Хамилтън , е продължил договора си с Mercedes-AMG. Седемкратният първенец в шампионата беше единственият, който нямаше потвърдено споразумение с отбора за предстоящия сезон, но сега то вече е факт.

Сумата по контракта на Хамилтън е огромна и накара британския вестник Sun да публикува заплатите на 10 пилоти от Формула 1, които ще излязат на старт през този сезон. В него Люис е на първо място, като той ще получи повече пари от следващите три състезателите в списъка, взети заедно. В посочените суми не влизат бонусите и допълнителните заплащания на пилотите.

Колко печелят пилотите във Формула 1 (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    жалко но факт ( преди 3 години )
    Колко да печелят - пари за семки. Не им стигат да си купят дори най-обикновенни неща , като дрехи, часовник , парфюми и затова щедри производитери им ги подаряват. Също като футболистите - вземат едни смешни пари и добре са ВАГ да им оставят някое ауди , че иначе с автобус ще трябва да ходят на "Бернабеу"