IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперколите, които ни донесе 2020 година

Мощност от 1000 конски сили стана нещо обичайно

Изминалата 2020 година бе меко казано странна, дори и в автомобилно отношение. Месеците дотук минаха под знака на глобалната коронакриза, която, естествено, се отрази и на автомобилния свят и, естествено, доста негативно.


суперколите на 2020


Макар да нямаше бляскави автомобилни изложения, на които производителите да покажат най-доброто на което са способни, все пак редица нови модели все пак бяха показани на широката публика, макар и най-вече във виртуалното пространство. Сред тях, мястото си на автомобилната сцена намериха и най-новите супер- и хиперавтомобили. Някои заложиха на по-малки и модернизирани двигатели, други скочиха на електричество, а трети успяха да запазят досегашната си концепция.

Ето кои суперколи ни донесе отминалата 2020 година и които се надяваме да мернем по пътищата през 2021:

0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Техническа грешка, ферарито е sf 90 и е страхотна кола.
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    911 turbo s прави смешни, коли като Авентадор svj ,както и Хюракан svo ,който също е показан тук. Няма безмислената максимална скорост от над 400км. но до 250 почти няма кола която да го барне, включително и бугати верон, който започва да го дърпа над 200. Реално погледнато коли с измислени скорости от 400+ са само за милиардери комплексари и главно за колекционерство. Мерцедесът който е в тази класация е уникална кола, но Поршето на драг го прави на попара. Изпуснали са Ферари st 90.
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Точно това Порше, може да засрами доста от хиперкарите. Явно не си запознат какво може този автомобил. Не е случайно, че е тук.
  • #1
    1 rate up comment 9 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    Млко са поомешани, хиперкари с огромна мощност и накрая някакво Порше което е на 1/3 от конете на другите. Порше правят страхотни спортни автомобили и електрички но са далеч от хиперкарите.