IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20 знакови автомобилни премиери на 2020 година

Нека си спомним някои от най-впечатляващите дебюти на отминалите 12 месеца

Световната автомобилна индустрия дълго ще помни 2020 година. Световната коронавирусна пандемия предизвика спиране на производство и спад на продажбите по цял свят. За първото полугодие в Европа той достига 39,5%, зад Океана - 23,5%, а в Китай - 22,5%.

Въпреки катастрофалните последствия, автомобилните компании през цялата година ни заливаха с впечатляващи, а понякога и неочаквани премиери. Представяме ви 20 от тях, които ни се струват най-важни.

20 знакови автомобилни премиери на 2020 година (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    И тук ... ( преди 3 години )
    както винаги: Мерцедес и всички останали!
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    yor!val!=MGGA! ( преди 3 години )
    Изключая обичайните заподозрени Порше+Ферари /RR е винаги+вечно извън всякакви класации, щото са ненадминати!/, то единствено грабващият окото ти дизайн е и остава този на кУрейския ДЖенезис. Що така, къде са итало-джърманските дизайнери или в епохата на вируса са си грабнали шапката и взели заслужена отпуска, мамка му и прасе. М/у другото, от 2и21 тази марка идва и ще се предлага и на ЕВРО-пазара с/у само 60 хилки в ЕВРО$i! А луксът вътре е БЕЗЦЕНЕН - фрии, ако може, така да се изразя...
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    sas ( преди 3 години )
    Алфа ГТА, Джиип Вр Рубикон, Ролс Роис... това са нишови автомобили, които не виждам какво знаково имат и как може да се наредят до С-клас и ИД3, които (поне на приказки) трябва да променят идустрията. За мен масовата хибридизация/електрификация е много по-знакова за времената, в които живеем - няма нито 1 пример. И не виждам защо посредственото ИХ3 е в класацията, а революционният Форд Мустанг Мах Е не е?
  • #5
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Дачия? А3? Форд бронко?.. Нито една от посочените премиери е знакова, да не говорим че поне половината са само за САЩ. Пак си смучете от пръстите глупости..или превеждате нещо американско. Все повече се убеждавам, че явно грам хабер си нямате от автомобили.
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Mokka изглежда много симпатично. Дано е край за скучните автомобили напоследък на опел
  • #3
    9 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И аз не разбирам, каква знакова автомобилна премиера може да е А3 ? Сеат, Шкода VW платформа, същите двигатели, пластмаси в купето навсякъде и двойна цена ??? Колко трябва да си заблуден да си купиш такова само, защото пише ауди ?
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хаха, добре го каза. Супер измислената марка наюоследък. За зъболекари и такива с корекции в устните.
  • #1
    9 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ауди А3 струва един куп пари, а задното му окачване е с дингил, като на опел астра от 1993 г.