IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Арестувайте само мен: 12-те най-нашумели туита на Илон Мъск

Шефът на Tesla продължи да казва онова, което мисли - често за ужас на всички останали

Някои го мразят, други го боготворят. Но и едните, и другите ще се съгласят, че Илон Мъск е един от най-интересните хора за следване в Twitter. И един от съвсем малкото, които не се колебаят да казват какво мислят в това свирепо ловно поле на политическата коректност.
  
  
Илон Мъск, книжка за оцветяване
Книжката за оцветяване с туитовете на Мъск скоро ще е факт
  
   
В това отношение шефът на Tesla направо надмина себе си през 2020. От гневни тиради срещу ковид паниката, през леки закачки с конкурентите, до лаконични туитове, разклатили световните борси: почти всяка изява на Мъск привличаше огромно внимание. Всъщност до такава степен, че един художник отвори кампания в Kiskstarter, за да издаде книжка за оцветяване с всички туитове на Илон (и до момента е събрал над 16 000 долара). Затова нека си припомним отминаващата година с 12 от най-паметните послания на предприемача.


Най-забавните и скандални туитове на Илон Мъск (ГАЛЕРИЯ):

 

 

 

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Хаха ( преди 4 месеца )
    Съгласен съм с наркомана за това недоразумение коачела - реално това е новия уудсток - свърталище на *** и наркомани ( от най-долните и мръсни )
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Един там ( преди 2 години )
    Кефи ме това, че приказва, което му е по душа и сърце. Безумно богат, но нито го показва, нито парадира с това. Богатството му е направено с луди начинания в които малко хора са мислели, че ще се получат. Съвсем показателно е как нагризаната ябълка уж една от най-технологичните компании с голямо закъснение ще следва стъпките на Мъск и с китайски части ще сглобяват нещо, като телефоните си. Сигурно ще разчитат на болните си фенове на които могат и л***йно да продадат стига да е с логото на марката.
  • #3
    0 rate up comment 3 rate down comment
    някой ( преди 2 години )
    Тоя пич не си дава сметка, че ако нямаше парите си, никой нямаше да обърне внимание на глупостите му, още повече, че е пълно с ***, които плещят точно неговите простотии. Хубаво е да си даде сметка, че не е безсмъртен и е жив все още защото не е платен. Червената точка му е на челото вече.
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    ден_за_ден ( преди 3 години )
    До #2 прав си но това е в реда на нещата и не казваш нищо което не го знаем , всеки стратегически отрасъл и сфера се взема под контрола на държавата да не говорим когато става въпрос за такава с империалистична доктрина, никой няма да позволи на негова територия да се развие геостратегически отрасъл , защото в капиталистическа система една фирма е държава в държавата която също може да създаде агентура и от там да подкопава чрез финансиране, всеки човек иска блага и е лесно подкупен
  • #1
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Елън е велик ( преди 3 години )
    ВЕЛИК!