IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 перфектни европейски спортни коли, съсипани от един недостатък

Тези автомобили изглеждат страхотно на хартия, но имат съществен проблем

Нито една кола не е перфектна. Всъщност дори и най-добрите спортни автомобили страдат от някакъв недостатък. Повечето проблеми са субективни - дизайн или позиция на седалката на шофьора, но понякога съществуват и сериозни недостатъци, които им пречат да бъдат перфектни.

Факт е, че това невинаги се отразява на привлекателността им за клиентите. Например BMW M3 GTS е крайно непрактичен и неудобен, като в същото време струва страшно много пари - но това не спира ентусиастите, защото е страхотен за каране. Има обаче модели, които не могат да постигнат величие именно заради един сериозен недостатък, който засенчва всичко останало.
  
  
10 почти перфектни европейски спортни коли (ГАЛЕРИЯ)


  
  

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Случаен ( преди 3 години )
    Какво е това миата? Мазда МХ-5 е единственото правилно име. Ония м***ло*мници отвъд океана не ме интересуват. Венто, Бора, МХ-5, 180SX, Primera, майната им на техните модели
  • #6
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Propov ( преди 3 години )
    ТТ е директно построено по дизайнерски проект на група студенти.Техниката е от Голф 4. Явно не е тествано преди да излезе за продажба. Типично за ширпотребата бълвана от Ваген Груп. Иначе най жалко е за TVR. Абсолютно животно. Според мен TVR са нямали пари да разработят разни електронни помощници и наистина тази кола би била смъртоносна на пътя.
  • #5
    6 rate up comment 27 rate down comment
    Гошо ( преди 3 години )
    БМВ е за хората които обичат да шофират и търсят удоволствие от това. Друг е въпроса, че някои само си мислят, че могат да шофират и се правят на състезатели... Марката не е перфектна, но за хората с повече бензин в кръвта е идеална, защото доставя удоволствие на приемлива цена. Следващото ниво е Порше, но там и цената вече е друга... Това го пиша към коментар n2, защото си личи, че БМВ не е имал, но за сметка на това си има доста комплекси...
  • #4
    16 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ауди ТТ е един от най-отвратителните автомобили докато не излязоха последните му версии.Алфата е прекрасна. Шефът на Ауто Италия има такава и имах удоволствието да се возя в нея. Тая кола е за хора, които наистина могат да карат, защото изисква постоянно внимание и фокус. Като се има предвид какви са журналистите в YouTube днешно време е нормално повечето да се напикават и да я смятат за неприятна.
  • #3
    16 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    BMW M3 GTS e пистов автомобил, каква практичност бееееее Петре от къде ги превеждаш тези глупости, боже! Все едно да да обясняваш, че болида на Хамилтон има недостатъци, защото няма багажник. Потрисам се все повече от тоя сайт.
  • #2
    30 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "Audi TT - беше толкова лъскава и гладка, че при високите скорости ставаше нестабилна." Няма нищо общо с лъскавоста, просто некадърна работа по аеродинамиката на компания, която по традиция си прави коли с компромиси.
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    1000к.с ( преди 3 години )
    TVR-a радва.