IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият DS Store отвори врати в София

В магазина ще се предлага пълната гама на луксозната френска марка

Компанията DS Automobiles и нейният официалният вносител на марката в България – София Франс Ауто, откриха първия в страната DS Store. Той се намира в София, като в него ще се предлагат както нови, така и употребявани автомобили на френската марка.


DS Store Sofia


Магазинът повече напомня на бутик, отколкото на автомобилен салон. В него клиентите на DS ще могат да се запознаят подробно с предлаганите модели, но и усетят тапицерията на автомобилите, а също така и да разгледат инструментите, с които майсторите ги изработват ръчно.

DS Store Sofia предлага пълната гама на DS Automobiles, включително 100% електрическия DS 3 CROSSBACK E-TENSE, както и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Plug-In Hybrid. Клиентите ще могат да се възползван от услугите, налични в цялата мрежа на DS по света.


DS Store Sofia
DS Store Sofia


Сред тях са call centre, който е на разположение 24 часа, 7 дни седмично, безплатен DS Assistance (отново 24/7) за Европа в продължение на 5 години, доставка и взимане на автомобила от посочен адрес, и др.

0 от 500