IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-странните нарушения на пътя

Може ли да те глобят за басейн пикапа или за силно пеене зад волана?

Броят на транспортните средства на пътя расте с всяка изминала година, което води и до увеличение на хората зад волана. Още по време на шофьорски курсове инструкторът внимателно обяснява какво може и какво не може да се прави, докато се управлява автомобил. Не всички обаче разбират, че всяка превозно средство е потенциална заплаха за останалите на пътя, ако не се използва внимателно.

Често постъпките на някои водачи предизвикат недоумение или гняв у останалите на пътя. А има и такива случки, над които човек може единствено да се посмее. Ето ви някои примери за меко казано странни нарушение, чиито извършители са установени и наказани.

Най-странните нарушения на пътя (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Най-странното е когато *** с БМВ те засече и после се репчи, но трябва да почнеш да му обясняваш от кое е дясно и ляво. После трябва и да му обясниш, че можеш и 10 като неговите да си вземеш, ама не искаш да се самообиждаш.