IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

3 в 1 - коли за 700 000 долара катастрофираха в Лондон

Двата редки модела на Ferrari и едно BMW 6-Series са сериозно повредени

Поредното произшествие с участието на скъпи автомобили беше отчетено в Лондон. В него участваха два реди модела на Ferrari и едно BMW, които не можаха да се разминат на кръстовище . Резултатът от катастрофата се вижда на снимките.


Лондон, катастрофа


Трите автомобила - Ferrari 458 Spider и 812 Superfast, както и BMW M6 Gran Coupe, струват общо над 700 000 долара. Британската полиция разследва инцидента, но очевидци твърдят, че виновен за удара е водачът на роудстъра Ferrari 458 Spider, който е преминал на червен светофар.

Резултатът от невниманието на шофьора на скъпата италианска кола е сблъсък с другото Ferrari - 812 Superfast, което съответно удря спрялото заради червения сигнал на светофара BMW M6 Gran Coupe. Именно баварецът е най-леко пострадал от трите автомобила, като неговият собственик ще трябва да сменя калник и задна гума.


Лондон, катастрофа


Големи са щетите по виновника за катастрофата - черното Ferrari 458 Spider, което е със смачкани предна броня и капак, както и изкривено от удара предно ляво колела. Освен това е отворена и една от въздушната възглавници.

При другата италианската суперкола положението не е много по-добро - повредена са задната броня и лявата част на каросерията, както и ауспуха. Поправката няма да е никак евтина, тъй като повечето от тези елементи са от карбон.

Още снимки от последствията от сблъсъка - вижте в галерията:

Снимки: Instagram

0 от 500