IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 причини да се избягват колите с кожен салон

Естествената тапицерия в интериора може дори да бъде опасна за човека

Коженият салон, безспорно, придава по-стилен и дори по-брутален вид на автомобила, но си има огромен брой недостатъци. Заради някои от тях дори си струва човек да се откаже от закупуването на автомобил, въпреки че подобен салон винаги се е считал за символ на престиж и е издигал собственика му в очите на останалите.

Така е още от времето, когато кожен салон са можели да си позволят само хора с по-високи финансови възможности. Сега обаче тази екстра е много често срещана и не струва толкова много особено при автомобилите втора употреба. Времената обаче се променят и тя може да донесе повече неприятности на собственика на автомобила, отколкото ползи.

5 причини да не се купувал автомобил с кожен салон:

0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Дядо Либен ( преди 3 години )
    Да бе, на 10000 пъти препотен плат и дунапрен е много по-хубава миризмата...
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    гхгдьжхй ( преди 3 години )
    Липсата на мозък при автора е осезаема.
  • #8
    6 rate up comment 1 rate down comment
    dimisp ( преди 3 години )
    По-голяма тъпотия не бях чел досега!
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Carsense ( преди 3 години )
    Не харесвам кожена тапицерия, но да ми пишат, че съм щял да се изхлузя и да падна от седалката при рязко спиране е нещо, което ме накара да падна от стола от смях !!!И как точно решихте за пример да покажете интериорни снимки на Ферари? Мислите, че там кожата е изкуствена ли или ?
  • #6
    6 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    кожата е като навигацията - за да казваш че имаш и да гъзарееш, реално полза никаква.
  • #5
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 3 години )
    Порядъчно глупави причини. Работата е там, че кожените седалки обикновено са топ изпълнение и кофорта им е на друго ниво спрямо стандартните - настройки, лумбална опора, страничен борд и т.н.. Особено за дълъг път такава седалка е благодат и разликата от това да слезеш превит одве от болки и свеж
  • #4
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Всяка една от причините е в полза на кожения салон. По-лесен е за поддръжка, по-хигиеничен, прави колата на старо по-продаваема, качествената кожа не се пързаля, не пари и не се смразява. Винаги изкуствената може да се разпознае и да не вземеш колата.
  • #3
    20 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Кожата с обдухване е перфорирана. Познай какво става кото детето си изпусне чашата с шоколадово мляко.
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    v-1 ( преди 3 години )
    Колкото и да е добра кожата, естествена и т.н. ако няма обдухване, като седне човек и г***а му се запарва :)Чисти се лесно от разлято и т.н. поддръжката не е кой знае колко скъпа, но без обдувнае си е мъка.
  • #1
    32 rate up comment 7 rate down comment
    none ( преди 3 години )
    Кожен салон от истинска кожа, с подгряване и обдухване е най-доброто което човек може да си купи. Особено ако има деца. Изливат се невроятни неща по седалките. Почистването е много лесно. Поддръжката е на 6 месеца, почистване с подхраване. 100 лв. е някъде. Не е кой знае какъв разход. Ако човек е с колан, няма как да се подхлъзне на седалката при инцидент. Ако е без колан, и на плат ще излети през прозореца.