IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как се справя Audi RS6 Avant на "Нюрбургринг"

Комбито иска да се докаже и като автомобил за всекидневна употреба (ВИДЕО)

Няма спор, че Audi RS6 Avant е един от най-впечатляващите спортни автомобили, предлагани от масови марки. Той не оставя равнодушен нито един фен на високите скорости и както в повечето случаи, мненията за него са противоположни - едни го обичат и боготворят, а други смятат, че е сериозно надценен.


Audi RS6

В YouTube канала L'argus се появи любопитно видео, в което комбито е заснето по време на обиколка на легендарната писта "Нюрбургринг". Не се съобщава, кой е зад волана на автомобила, но камерата е поставена в салона и дава ясна представа за възможностите на модела (на моменти скоростта на движение надхвърля 260 км/ч), който може да бъде използван и във всекидневието.

Това Audi RS6 Avant е оборудвано със същия 4.0-литров V8 двигател с два турбокомпресора, който се предлага на много модели на Volkswagen AG, включително и на Porsche Cayenne Turbo S и Lamborghini Urus. В случая моторът развива 591 к.с., като е той е комбиниран с 8-степенна автоматична скоростна кутия и фирмената система за задвижане на четирите колела quattro.



Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,7 секунди. Автомобилът е оборудван и със система за "лънч-кантрол", както и с въглеродно-керамични спирачки, спортен заден диференциал quattro и адаптивно въздушно окачване, което понижава каросерията с 10 мм при скорост над 120 км/ч.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500