IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 модела с невероятен интериор

Салоните на тези автомобили ги отличават от всичко познато до момента

Колкото добра или бърза да е една кола, един от най-важните елементи в нея е интериорът. Кожената тапицерия от висок клас е задължителна за моделите от премиум-сегмента, така че дизайнерите търсят нови варианти, за да постигат нещо впечатляващо. Те залагат на карбон и скъпо дърво, тъй като сензорните екрани вече се приемат като нещо обикновена.

В последно време производителите на масови автомобили сериозно вдигнаха летвата, като предлагат впечатляващи нива на оборудване, с които могат да засрамят повечето лимузини. Все пак моделите от висок клас са лидери по този показател. Ето го доказателството:

10 автомобила с невероятен интериор (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 2 rate down comment
    А.В.Торът ( преди 3 години )
    Като става въпрос за интериор, може да е субективно, но нищо за мен не е по-хармонично и стилно от Jaguar Daimler 2009г.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Бат Рамбо ( преди 3 години )
    Представените коли са редки и скъпи. Интериорът им е нормално да да се различава от средно статистическия. А при масовката независимо, че съм фен на японските, новото Ауди А6 е с прекрасни интериорни решения.
  • #2
    7 rate up comment 5 rate down comment
    2втек ( преди 3 години )
    Нещо не ми допаднаха интериорите, освен ламбото и донякъде ***. Мисля, че има доста по-добри неясно защо не присъстващи в класацията...
  • #1
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Коментатор ( преди 3 години )
    Ужас, ужас, ужас... Вярно, че всичко е субективно, но освен Ламбото другото е трагедия. Новата S-класа най-вече.