IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато решиш, че джипът ти е маунтинбайк

Дори легендарен всъдеход като Wrangler не минава навсякъде

„Колкото по-як джип караш, толкова по-далеч ще трябва да отидеш, за да извикаш трактор, който да те изтегли“, често казват опитните покорители на тежки терени с автомобил. В случая обаче трактор няма да помогне, а ще трябва хеликоптер.


Jeep Wrangler


Оказва се, че дори легендарният Jeep Wrangler не може да стигне навсякъде. Доказателство е този случай от район на юг от Лос Анджелис, където водачът на всъдехода явно се е опитал да премине през доста труден участък - тясна пътека между два върха, предназначена за движение на пешеходци и любители на планинското колоездене.

В крайна сметка, автомобилът е бил зарязан, като снимки бяха публикувани във Facebook от потребител, който се оказал в района. За съжаление, предистория се липсва, не е и ясно, какво се е случило с всъдехода след това. Ясно е обаче, какво си е мислил водача на машината – нещо от рода на: „Аз карам Jeep Wrangler и ще стигна до върха“.


Jeep Wrangler
Jeep Wrangler


Очевидно това не му се е отдало, а потребители на Facebook установиха точното място на зарязани автомобил. Това е местност край градчето Лома Линда, известна със своите пешеходни маршрути за туристи, както и с това, че в нея се организират състезания по маунтинбайк.

Снимки: Facebook

0 от 500