IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на най-бързите AWD спортни коли на пазара

Системата за задвижване ги прави идеални за лудо препускане по пътя или на пистата

Когато става дума за най-добрите суперколи в света, се гледа най-вече тяхната максимална скорост. Различните производители винаги са се надпреварвали за направата на най-бързия автомобил. С развитието на индустрията през последите десетилетия тези машини получават все по-нови и модерни системи, с които подобряват своите характеристики.

Една от тях е системата за задвижване на четирите колела AWD, която предлага по-добра управляемост и стабилност на автомобилите в сравнение с техните конкуренти с предно или задно предаване. Тя е толкова удобна, че най-вероятно в обозримо бъдеще всички спортни коли ще бъдат оборудвани с нея.

Топ 10 най-бързите спортни коли с AWD на пазара (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    10m ( преди 3 години )
    И за да не виплюя само, ето ви една похвала. Най-после сте се ориентирали кои коли са бързи. Радостно е, че impreza sti и подобни не присъстват в класацията този път.
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    10m ( преди 3 години )
    Продължавате с резилите.. Амг гт било awd. Вижте, когато имате сайт, въпросът не е да се бълва проста някакво съдържание, колкото 'да вэрви'. Проверявайте си източниците. Вероятно статиите ги пишат хора, които карат колело за основно придвижване. Не е срамно. Но има интернет и за тях! Като искаш да пишеш статии за коли, има някакво минимално ниво на което трябва да отговориш. После как да вляза отново да ви чета материалите, след като осъзаня, че може да напишете каквото и да е?
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Йордан ( преди 3 години )
    Мойте уважение господин Захариев, НО... AMG GT е със задно.... Това мисля, че се знае от всеки авто маняк... Когато излезе преди около 8 години, това беше основният въпрос за него. Шумеше се страшно много, защо са го спънали със задно...!!!!!
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 3,да може би,а може би не,но разликата в комфорта и возията между двете е като на каруца и карета. Едното шумно и спартанско,в другото тишина спокойствие и супер лукс. Скоростта е само миг,комфорта е за винаги.
  • #3
    2 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И без да има 4х4 и с по-ниска цена, Koenigsegg Agera RS слага Bugatti в задния си джоб.
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Това дето сте написали в увода на статията звучи като някаква ваша интерпретация на това какво е добра спортна кола. От половината коли тук съм сигурен, че една Миата ще е много повече кеф, отколкото бъкани с електроники ***.
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    primorack ( преди 3 години )
    Mercedes-AMG GT не е AWD... освен ако не го бъркате с 4 door версията, което е различен модел... много зле... не знам защо все още продължавам да идвам тук да ви чета статиите, като се има предвид, че правите грешки постоянно...