IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 скъпи коли с евтин интериор

Салонът би трябвало да отговаря на цената, но това не винаги е така

В повечето случаи скъпите вещи оправдават цената си, като това важи и за автомобилите. Ако човек плати повече, отколкото реално струва една кола, той с право би се чувствал измамен. За щастие на потребителя, монопол на автомобилния пазар е невъзможен, така че той има огромен избор, което предпазва производителите от надценяване на техните продукти.

Въпреки това, в опит да останат конкурентоспособни някои автомобилни компании правят компромиси с качеството в някои детайли на своя продукт. По този начин те увеличават печалбата си при продажба. Пример за това са тези автомобили, които са скъпи като цена, но пък са спестили откъм интериор.

10 скъпи коли с евтин интериор (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Карал съм Lexus LX на приятел,доста е широк и трябва да се протегнеш...за да работиш с тъч скрийн!Не е удобно и ще ти отвлече вниманието,което е предпоставка за катастрофа.
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    10м ( преди 3 години )
    Т. Е. Заключението на вашето компетентно издателство е, че трудна за работа мултимедийна система е равносилно на евтин интериор? Гениални. Като изключим няколко американски кашона, колите от списъка са с прекрасен интериор, като не е зле да потърсите значението на думата преди всичко.
  • #8
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 3 години )
    Алфа Ромео 4С е пълно дърво отвътре. Не, че дизайна е скучен, но качеството е трябвало да е на друго ниво, просто прилича на обикновенна Алфа, а за парите си искаме лукс, качство и някоя друга изненада. За хора като мен 1.90 е стршно неудобна, но това е дрга тема.
  • #7
    6 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    А швабските премиуми, с тия телевизорчета, заковани с пирон, дето на нищо не приличат, но за сметка на това отвличат вниманието и спомагат за катастрофи какво да кажат.
  • #6
    7 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ахаха Линкълна бил с Евтин интериор какво да кажем за немските набедени премиуми.
  • #5
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Хой ( преди 3 години )
    Лакмуса е трагедия както и да го погледнеш. Една камара пари за сапунерка в която и стари баби намират за унизително да се возят
  • #4
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Няма как този Буик да има модерни функции след като на този модел фейс лифта беше през 2014-та, а тогава епъл и гугъл не бяха разпространени в автоиндустрията.
  • #3
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Ха ( преди 3 години )
    Опел Астра....дизайна беше добър за времето, но като покараш малко и почваш да се дразниш от евтините пластмаси
  • #2
    24 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Най-обичам преведени американски статии за модели, повечето от които не се срещат у нас. Поне да бяхте написали, че този Buick е всъщност Опел
  • #1
    32 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Първо - пак американска класация. Второ - аз очаквах евтини или нетрайни материали, различни фуги и т.н. вместо това чета, че интериора бил "скучен" и предимно проблеми с инфо системите.