IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Майк Тайсън

Цялата колекция на легендарния боксьор е разпродадена след фалита му

Легендата в бокса Майк Тайсън планира завръщане на ринга на 54-годишна възраст, като това ще стане в демонстративен мач срещу друго голямо име от миналото – Рой Джоунс джуниър. В разгара на кариерата си през 80-те и 90-те години бившият световен шампион доминираше в тежа категория, като натрупа и сериозно финансово състояние – над 250 млн. долара.

Част от тези пари Тайсън инвестира в голяма колекция от автомобили. Сред тях има забележителни машини, но всички те бяха разпродадени на търгове, след като боксьорът обяви фалит през 2003 година. Все пак нека видим някои от колите, които „Железният“ е притежавал.

Любимите коли на Майк Тайсън (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Do #4 ( преди 3 години )
    Ти като не си се качвал в Супърб недей да дрънкаш врели-некипели.Дано се качиш някой ден в Лорент-Клемент, та да си поразчупиш предразсъдъците.
  • #4
    2 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Номер 1 кара Октавия или Сюпърб. Залагам си главата.
  • #3
    6 rate up comment 4 rate down comment
    До Факт ( преди 3 години )
    Разбираш от автомобили и механика колкото индиец от кактус в пустинята търсейки къде е кранчето за водата. По-добре си пребии жената и не се меси там където хората имат дори минимални познания, излагаш се, не за друго.
  • #2
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    Грешка Ягуара е трябвало да бъде с В12 но е с В 6 битурбо.
  • #1
    3 rate up comment 20 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    Рено Алпин а110 прави от 0-100 само за 4.4 секунди с 1.8 турбо 4-ри цилиндров двигател.Ферари са слаби инженери и колите им са само за позьори имат механика и ефективност на индииски инженерни постижения.