IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG S63 кабрио стана разкошен Maybach

За първи път Brabus и Fostla създадоха общ проект, различен от G-class

Две прочути тунинг студиа хвърлиха доста усилия над този Mercedes-AMG S63 кабрио от 2016 година, за да го направят възможно най-луксозен и ексклузивен. Това не е първият път, когато Brabus и Fostla се обединиха, въпреки че всичките им досегашни проекти бяха модификации на G-class.


Mercedes-AMG S63 Cabriolet от Brabus и Fostla


Brabus отговаряше за външните и вътрешните подобрения в автомобила. В екстериора това са предната престилка, новата решетка на радиатора с вертикалните планки, задния дифузьор, спойлера на капака на багажника, като освен това смени логата.

Всички хромирани елементи бяха затъмнени, а 21-инчовите джанти в месингов цвят придават на кабриолета вид на по-скъп Maybach. Brabus също така монтира индивидуални первази на вратите с подсветка, карбонови лостчета за смяна на предавките на волана, ексклузивни стелки и др. След това автомобилът бе закаран в тунинг студиото Fostla, където тялото му беше покрито с винилово фолио в цвят Olea-Green със защита срещу надраскване.

Човек може да си помисли, че такъв сложен проект включва модифицирането на 5,5-литровия туин-турбо V8 двигател, но той си остава в заводската версия с мощност от 585 к.с. и 900 Нм максимален въртящ момент. Базовият кабриолет AMG S63 ускорява от място до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди, а максималната му скорост е ограничена по електронен път до 250 км/ч.

Още снимки на модела - в галерията:

Този AMG S63 с пробег от едва 22 000 километра и зашеметяващ външен вид вече е обявен за продажба на цена от 148 000 евро. Списъкът с фабрично инсталираните опции включва проекционен дисплей, система с 360-градусови камери, цифрово радио, премиум аудиосистема, както и функция, който обдухва вратовете на пътниците с горещ въздух.

Снимки: Brabus и Fostla

0 от 500