IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 автомобила с доста спорна външност

Фантазиите на дизайнерите понякога опорочават дори успешни модели

„На вкус и цвят приятели няма“, гласи една руска поговорка. Затова и споровете затова дали един автомобил е красив или не, може да продължават с години. Прието е, че модели като SsangYong Rodius, Fiat Multipla и Pontiac Aztek са в челото на почти всяка класация за „най-грозните“ или „най-уродливи коли“, като не дават на никой да оспори лидерството им вече поне 15 години.

Има обаче и автомобили, чиято външност дава немалко поводи за сериозни дискусии на тема дизайн. Именно такива са следващите 10 модела, чийто външен вид е... меко казано, спорен. На някои те се харесват, но други са категорично против.


10 автомобила с доста спорна външност (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 3 години )
    Сравнението между Дачия и Ферари по цена функционалност и практичност е много в полза на Дачията.Ама нормално е като си тиинейджър да гледаш само колко вдига.
  • #9
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Първо трябва да разберете защо голф е най-продаваната кола, а не който и да е седан (петата врата е отговора). След това ако си отговорите на въпроса защо голфа е малък за повечето хора,а и е добре да имаш просвет 180mm+ за нашите пътища, а и да имаш по-добра видимост и изведнъж става ясно защо се продават т.нар. сувове.
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Рома прилича на Aston Martin, това е най-интересното в случая, но не е грозно в никъкъв случай. Като цяло безсмислена класация, на един му хаевсват, на друг не. Няма униерсално правило за красота.
  • #7
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Кво толкова? Че то и без тва двигателите на Ферари са от Рено!
  • #6
    1 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 4 Спор във външния вид на Дачия и Ферари за спорен външен вид? Шегуваш ли се? СПОР? Кой спори и за какво? И как така "спор" между ван и спортна кола има място в селекция от просто 10 коли. Нека спорят 10 нелепи вана и 10 нелепи спортиста. Не класация, пък Родуис и Мултипла са най-грозни. Ясно, приумица, нечия и един философ.
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    dr_kurtev ( преди 3 години )
    Специално за Ferrari, всички се изказват много положително точно за външния вид на Roma,и че това е завръщането към класическата красота на тези коли!!!Само веднъж имаше критика,но за пластмасовите панели в горната част на таблото.
  • #4
    9 rate up comment 4 rate down comment
    до 1 ( преди 3 години )
    "класация" е подреждане на еднородни обекти по някакъв признак. Това не е подреждане, а просто десет коли, за чийто външен вид има спорове. Не е сравнение между Дачия и Ферари. Capisci?
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Голям рев за тази Октавия. Почти няма седмица без статия за визия без да се спомене. Повечето купили Октавия като цяло не я купуват толкова заради визията. Макар че според мен, с ЛЕД оптиката и особено на по-тъмно на цвят комби, изглежда съвсем прилично. Не е по-добре от пред фейслифтовата, но все пак е нещо.
  • #2
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    За мен Рома е най-красивото Ферари в момента - толкова е елегантна
  • #1
    7 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Да сравняваш Ферари с Дачия.... е.ати класацията...........