fallback

Mercedes превръща S-Class в „трети дом“

Компанията разкри уникалното осветление в салона на новото поколение на седана

Германският автомобилен производител Mercedes-Benz публикува фотографии, на които е показана новата система за вътрешно осветление на новата S-Class. От компанията са категорични, че салонът на лимузината ще се превърне в трети дома за собствениците на лимузината.

Всъщност, Mercedes-Benz S-Class винаги е разполагал с един от най-добрите интериори, който предлага огромно количество висококачествена кожа, най-нови технологии и огромен брой допълнителни функции. Новото поколение на седана обаче ще бъде ще по-впечатляващо, като ще се предлага убежище между дома и офиса, тоест – трети дом.

За салона са използвани стотици тънки оптични кабели, направени от напълно прозрачен материал, които покриват вътрешната част на вратите и някои елементи от пода. Всеки елемент се състои от 250 светодиодни лампи, като в Mercedes са се постарали да създадат една непрекъсната светеща линия, която да преминава през целия автомобил.

Всички тези функции на осветлението да интегрирани в програмите за помощ на водача. Така, например, системата за следене на слепите зони предупреждава шофьора за опасност от евентуален сблъсък , като проектира ярко-червена анимация в салона. Допълнителното външно осветление работи в унисон с обновената функция Energizing Comfort Control, която се предлага като част от допълнителния пакет Warmth and Comfort.

Осветлението и обновените опции Energizing Comfort са обединени и с напълно нова информационно-развлекателна система MBUX, която е получила и различен дизайн. Новата MBUX се отличава с вертикално ориентиран сензорен екран и усъвършенстван цифров приборен панел.

Още снимки на уникалния салон на новата S-Class - вижте в галерията:

Снимки: Mercedes-Benz

fallback
  • #9
    анонимен ( преди 3 години )
    Много искам когато си пускам климатика, да мина през 4 менюта и поне две потвърждения и пръстов отпечатък накрая за да заработи.
  • #8
    анонимен ( преди 3 години )
    Третият дом е при любовницата. Явно разходите са сходни щом така рекламират новия модел.
  • #7
    анонимен ( преди 3 години )
    Имаш в предвид панелката си, нали!!
  • #6
    анонимен ( преди 3 години )
    Направо не втори дом ами ***.
  • #5
    край ( преди 3 години )
    Аз карам S класа в нормална държава е равносилно на - аз съм шофьор на шефа на една банка.Интелигентен човек се вози в такава кола - не я кара.
  • #4
    1 до 2 ( преди 3 години )
    Благодаря колега! Аз и сега карам 221, идеята ми беше за показаната S-класа ! А що се касае, до това кой е текезесар, то коментара ти показва нещата! Лека вечер!
  • #3
    анонимен ( преди 3 години )
    супер кола !
  • #2
    рено.БъГъ ( преди 3 години )
    Чи ко кът ни сте текезесари сичкити!? Ши си купити по едно ново рено, а може и дачия за тъщата. Без тва моторчитътъ на мерца са от рено!
  • #1
    анонимен ( преди 3 години )
    Опеделено новата S-klаsse е сериозен автомобил, ама, като не всички сме зърнопроизводители, или депутати, а и до обществени поръчки трудно се дорежда обикновеният човек.. Пита се как, аджеба, да го купиш!?! Ще ги чакаме след 10 год. "нов внос" и те така!
fallback
Последни