IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M3 все пак ще получи комби-версия

Вариантът Touring трябва да се появи след около 3 години

M3 e един от символите на BMW, а години наред феновете на комби автомобилите не можеха да се докоснат до радостите, осигурявани от мощния и бърз модел. И изглеждаше, че това няма да се промени, най-малкото защото шефовете на BMW поеха курс към замяната на комби вариантите на популярните модели с нови модели кросоувъри.  

 

BMW M3 Touring Render

 

 


Сега обаче тази политика може да претърпи промяна, тъй като според информация на BMW Blog, където се цитира „надежден, но все още анонимен източник”, компанията е дала зелена светлина на серийното производство на BMW M3 Touring – за първи път от над 30 години. Ако информацията на въпросния източник се окаже достоверна, то моделното семейство на М3 ще се обогати с комби варианта след около 3 години.
 

В най-скоро време ще дебютира новият седан М3, който се очаква да получи 3-литров редови 6-цилиндров турбо двигател с мощност над 500 конски сили и ще работи с автоматична трансмисия и задвижване 4х4. Ще има и версия с механична предавателна кутия, само със задно предаване и по-ниска мощност – около 480 конски сили.
 

Рендър: ZER.O.WT 

 

0 от 500