IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Италианци пускат 6-метрова лимузина

Моделът Aznom Palladium превъзхожда Rolls-Royce Phantom и по мощност

Италианската компания Aznom Automotive публикува снимки на новия си съвместен проект с Camal Studio: шестметровата лимузина Palladium. Моделът превъзхожда Rolls-Royce Phantom (5,98 м в дългата база) не само по дължина, но и по мощност: за Aznom Palladium е обявен двигател, развиващ 671 конски сили, докато тези на британския модел осигуряват от 460 до 563 кончета в зависимост от модификацията си.


Aznom Palladium


С Rolls-Royce Phantom лимузината Aznom Palladium е свързана не само с класа, но и със задните врати, които се отварят срещу посоката на движение, дизайна на радиаторната решетка и предната оптика. По неофициални данни новият продукт е разработен на базата на друг автомобил, но не се споменава кой. Твърди се обаче, че лимузината ще има задвижване на четирите колела и двигател с две турбини (вероятно V8).

На публикуваните снимки могат да се видят тесни задни светлини по цялата ширина на тялото, масивен дифузьор и двойка правоъгълни изпускателни тръби. На скиците пък е изобразена задна седалка с необичайна форма с плътна облегалка за глава и дървена маса за хранене с поставки за чаши. Повече подробности за модела ще се появят през есента - премиерата на Aznom Palladium е насрочена за септември 2020 г.

Още снимки на модела - в галерията:

В гамата на Aznom вече има голям седан - Atulux, който е базиран на RAM 1500 Crew Cab. Името на модела означава All Terrain Utility Luxury (практичен лукс за всички терени), а автомобилът се задвижва от 5,7-литров V8 HEMI с мощност от 408 конски сили.

Снимки: производителят

0 от 500