fallback

Задуши Tesla: най-новата забава в Америка

Правилата са прости: изпреварваш електромобил с пикапа си, затваряш го и бълваш облаци пушек

Електромобилите на Tesla пробуждат праведен гняв в душите на много бензинови маниаци. Но никой не реагира така остро като собствениците на големи дизелови пикапи в САЩ, които дори си измислиха ново развлечение: "задушù Tesla".             Eсенцията на забавата е, ако видиш електромобил на пътя, да го изпревариш с пикапа, да се престроиш пред него и после мощно да избълваш черен дим. Тази видеоподборка добре показва колко масова е вече тази практика.

Естествено, тя се получава най-добре, ако пикапът е допълнително тунингован и с премахнати филтри. В повечето щати това не е позволено от закона, но ако се съди по картината от пътищата, тази забрана не се налага особено строго.        Eлектромобилите на Tesla са предпочитаните, но не единствените жертви

Много популярна модификация е т. нар. Rolling coal или Coal rolling. При нея се човърка в управлението на мотора, за да се подава повече дизелово гориво. Това увеличава не толкова мощността, колкото количеството на пушека. И е все по-популярно. Говорим за същата страна, която роди скандала Дизелгейт и одруса Volkswagen милиарди, задето автомобилите им работят в различен режим при тестване и в реалния живот.

fallback
  • #6
    анонимен ( преди 3 години )
    Предлагам друга игра-Пусни 220 волта в главата на оня,който мисли,че е много забавно да си избива комплексите,като опушва колите на случайни хора,които просто нищо не правят,а си чакат без да провокират.Сега като се замисля май трябва в САЩ да забранят дизела,все пак не виждате ли,че е димът му е малко ч е р е н.Това ако не е расизъм? Какво ли ще стане ако направят същата "шега" на афроамериканци?
  • #5
    анонимен ( преди 3 години )
    Е, да де, ама що трябва пък всички непременно да са фенове на оня напушен "новатор"!!
  • #4
    Кравар Реднек ( преди 3 години )
    Като забранят властите рано или късно нафтовите печки на колела, къде ли ще си стоварват тия убавци "праведния гняв"?
  • #3
    Achtung ( преди 3 години )
    Типично забавление за един реднек :)
  • #2
    Бати Злати ( преди 3 години )
    Голямо забавление, голямо нЯщо. На такъв по нашия край му викаме СЕЛСКИ БЕК.
  • #1
    TSLA ( преди 3 години )
    Това не са бензинови маниаци. Това е просто изявен селскостопански характер.
fallback
Последни